- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

пʼятницю, 9 вересня 2016 р.

МЕР ФІЛАТОВ ВІДНОВЛЮЄ «РУССКІЙ МІР»?

Майже одночасно з появою матеріалу на ресурсі «RICUA» на електронну адресу «Січеслав інфо» надійшли ексклюзивні фотокопії документів, які підтверджують прагнення «русского до последней капли крови» мера Бориса Філатова у відновленні «русского міра» в стінах Дніпроміськради.

«Как и ожидалось, после избрания на должность мэра Днепра, Борис Филатов организовал переизбрание молодежного мэра Днепра. Также Борис Филатов и его команда инициировали кардинальные кадровые изменения в молодежном совете, одновременно наделяя его дополнительными полномочиями.
Напоминаем, что молодежный мэр входит в состав исполкома городского совета, а молодежный совет, как правило является заявителем на проведение различных массовых мероприятий за бюджетные деньги. Правовое обеспечение процесса переформатирования молодежной ветви власти горисполкома поручено господину Санжаре О.О.» - зазначається у матеріалі видання «RICUA».
Бажання «русского до последней капли крови» Бориса Філатова отримати керованого члена виконкому, а також покірну молодь у Раді, для можливого "розпилу" грошей з міського бюджету, цілком зрозуміле бажання. Але цікавим фактом є також і те, з ким він зібрався займатися «реформою» молодіжної політики в місті. А саме, це колишні чільні регіонали і антимайданівці, а також помічники одіозного депутата-новороса Олега Царьова та затяті прибічники "Новоросії" і «русского міра».


Подібні рішення яскраво характеризують чинного мера і його неперебірливість в гонитві за можливим ласим шматком міського бюджету.
Судячи з наданих документів (на фото) до складу організаційного комітету Молодіжної ради Дніпра, затвердженого підписом директора департаменту забезпечення діяльності виконавчих органів Дніпроміськради Почталіон Є. І., призначено колишнього регіонала, людину наближену до депутата Олега царьова, - Лещенка Максима Олександровича.
«Поработал здесь, поработал там: депутат-регионал из Днепропетровска Максим Лещенко ещё недавно проявлял нездоровую активность в команде Олега Царева на Юго-Востоке, а уже сегодня – Максим Лещенко работает на руководящей должности в Днепропетровской ОДА. 
Судя по имеющейся на сайте информации «Новости Донбасса» http://novosti.dn.ua/details/223591/ Максим Лещенко является приближенным к руководству «Новороссии». На одном из фото он в конце апреля 2014 года вместе с «министром ДНР» Александром Кофманом раздаёт гуманитарную помощь в захваченной сепаратистами Донецкой ОДА. К слову, именно в апреле на Донбассе уже активно совершались вооруженные нападения на сотрудников СБУ и МВД. 
И не смотря на это, Максима Лещенко устроили на работу в Днепропетровскую ОДА заместителем директора департамента семьи и молодёжи. Директор департамента Александр Пшеничников лично подписал распоряжение о принятие на работу сепаратиста… 
Не нужно далеко ходить: сам директор департамента семьи и молодёжи Александр Пшеничников является матерым регионалом, которого до сих пор почему-то не люстрировали и в мусорник не засунули. За годы работы он явно привык к «решалову». 
Кроме того, соседний департамент образования возглавляют регионалы Александр Демчик и его помощница Любовь Кравченко. Последняя, кстати, ещё в 2012 году возглавляла предвыборную кампанию близкого друга Максима Лещенко – Олега Царева. Видимо, что даже во время войны подобные связи не разрываются, а наоборот укрепляются. 
С уверенностью можно сказать что именно доверенное лицо Олега Царева Любовь Кравченко по указанию «правительства» «Новороссии» уговорила директора департамента семьи и молодежи Александра Пшеничникова устроить на работу ДНРовца Максима Лещенко» - саме таку інформацію можна отримати просто «загугливши» ім’я даного персонажа, якого, до речі, в кінці кінців, все ж таки вигнали з ДніпроОДА за сепаратистську діяльність. Але його «підібрав» і наблизив руській мер Боря.
Іншим креативним кандидатом зі списку є ярий регіонал, антимайданівець, прибічник «русского міра», колишній голова Дніпропетровської молодіжної ради V та VI скликань Товмашенко Роман Федорович.
Про цього персонажа вже сказано і написано не мало на ресурсі «Січеслав інфо».
Ось так! Люди, якими мало б щільно займатись СБУ, сьогодні наближені до Бориса Філатова та визначатимуть «політику» Молодіжної ради Дніпра.
Пропонуємо освіжити пам’ять наступними матеріалами:

НАФТАЛИНОВЫЙ ПРИНЦИП ФОРМИРОВАНИЯ КАРМАННОГО ОРГАНА

Днепропетровский молодежный совет: ВЫБОРЫ БЕЗ ВЫБОРА?

В ДНЕПРОПЕТРОВСКЕ СОСТОЯЛОСЬ ПИКЕТИРОВАНИЕ ГОРСОВЕТА

«РУССКИЙ МИР» В ДНЕПРОПЕТРОВСКОМ ГОРСОВЕТЕ?




Далі буде… 




1 коментар: