- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

понеділок, 24 лютого 2014 р.

СПИСОК ЛЮСТРАЦИИ В ДНЕПРОПЕТРОВСКЕ (ОБНОВЛЯЕТСЯ)

Это список людей к которым должна  быть применена люстрация. Дополняем.Запись на 2 строки не более, это общественный, политический документ: №, ФИО, должность. краткое описантие до конца строки в чем обвиняем. Организаторы репрессий против Евромайдана


1. ОЛЕГ ЦАРЕВ - ДЕРЖАВНА ЗРАДА -ПІДПИСАВ ЛИСТ ДО ПОЛЬСЬКОГО СЕЙМУ ПРОТИ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ, сприяв репресіям проти мешканців міста, РАЗЖИГАНИЕ ВОЙНЫ - ПРОПАГАНДА НЕНАВИСТИ К ЖИТЕЛЯМ ЗАПАДНОЙ УКРАИНЫ
2. ОЛЕКСАНДР ВІЛКУЛ -  ДЕРЖАВНА ЗРАДА -ПІДПИСАВ ЛИСТ ДО ПОЛЬСЬКОГО СЕЙМУ ПРОТИ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ, сприяв репресіям проти мешканців міста, РАЗЖИГАНИЕ ВОЙНЫ - ПРОПАГАНДА НЕНАВИСТИ К ЖИТЕЛЯМ ЗАПАДНОЙ УКРАИНЫ, УСТРАНЕНИЕ СВОБОДЫ СМИ В ДНЕПРОПЕТРОВСКЕ
3. ДМИТРО КОЛЄСНІКОВ - ОРГАНИЗАЦИЯ ТИТУШОК, сприяв репресіям проти мешканців міста
4. ЕВГЕНІЙ УДОД - ОРГАНИЗАЦИЯ ТИТУШОК,сприяв репресіям проти мешканців міста
5. БАБЕНКО ВИКТОР (Начальник ГУ МВД). ОРГАНИЗАЦИЯ ТИТУШОК, АРЕСТЫ АКТИВИСТОВ
6. ХУТОРНОЙ СЕРГЕЙ ВЛАДИМИРОВИЧ (начальник отдела общественной безопасности). НЕ ВЫПОЛНЕНИЕ СЛУЖЕБНЫХ ОБЯЗАННОСТЕЙ, УЧАСТИЕ В ОРГАНИЗАЦИИ ТИТУШЕК
7. Ирина Зайцева, заместитель городского головы: организатор отправки "титушек" в Киев, организатор фальсификации местных выборов в 2010г.
8.Крупський - казав що титушок не існує, хоча 26 числа імітував перемовини про вивідення їх з ОДА...Сприяв репресіям проти затриманих і побитих активістів.
9.Віктор Пінчук визнав розкрадання держмайна з допомогою Коломойського у особливо великих розмірах дивись http://sicheslavschina.blogspot.com/2013/11/blog-post_2559.html

*************

Местные политики подозревающиеся в коррупционных намерениях и вообще не имеющие совести
1. ЗАГИД КРАСНОВ при нем в горсовете были махинации с землей, информацию о горбюджете не публиковал
2.  Куліченко Іван - не забезпечив безпеки при проведенні мирних акцій ні 8 травня 2013 року, ні в дні євромайданів що мало наслідки і постраждалих з травмами, всіляко перешкоджав навіть їх проведенню дозволивши стихійні ринки на Європейській площі
3. Романенко - голова ПР , організація побиття мирних громадян
4. Євгеній Морозенко - ДЕРЖАВНА ЗРАДА -ПІДПИСАВ ЛИСТ ДО ПОЛЬСЬКОГО СЕЙМУ ПРОТИ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ , НЕ ВИКОНУЄ СВОЇ ОБІЦЯНКИ НАДАНІ НИМ ПЕРЕД ВИБОРАМИ ПРО ОБЛАШТУВАННЯ ДОРІГ МІЖ БУДИНКАМИ НА СВОЄМУ ОКРУЗІ,
5.Яків  БЕЗБАХ - ДЕРЖАВНА ЗРАДА -ПІДПИСАВ ЛИСТ ДО ПОЛЬСЬКОГО СЕЙМУ ПРОТИ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ.
6.Олександр Момот - ДЕРЖАВНА ЗРАДА -ПІДПИСАВ ЛИСТ ДО ПОЛЬСЬКОГО СЕЙМУ ПРОТИ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ
7.Ігор Циркін  -ДЕРЖАВНА ЗРАДА -ПІДПИСАВ ЛИСТ ДО ПОЛЬСЬКОГО СЕЙМУ ПРОТИ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ
8.Олександр Волков  - ДЕРЖАВНА ЗРАДА -ПІДПИСАВ ЛИСТ ДО ПОЛЬСЬКОГО СЕЙМУ ПРОТИ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ
9. Іван Ступак -ДЕРЖАВНА ЗРАДА -ПІДПИСАВ ЛИСТ ДО ПОЛЬСЬКОГО СЕЙМУ ПРОТИ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ, провадив репресії проти мешканців міста за допомогою федерації дзюдо та підконтрольної йому бабушкінської ради та міліції 
10. Шилова  -  кума Вілкула, та багатопартійниця, що кожного разу каже різне обманюючи виборців. "Крадійка голосів виборців на довірі" нове визначення для неї. Принуждение шантажом бюджетников к участию в митингах.

****************

Судді, в ніч з 26.01.2014 року на 27.01.2014 року незаконно  арештовували людей.
1. Бібік Микола Миколайович суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська, ставленик Ступака І.І.
2. Решетнік Микола Олександрович, суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетроьвска.

Викул Александр  — вице-премьер министр, віддавав накази Удоду та Колєснікову нищити євромайдан, імітувати штурм ОДА та репресувати євромайданівців,разом з батьком в Кривому розі 

Куличенко Иван — мэр Днепропетровска , поддержал создание и регистрацию задним числом "народных дружин"

Поляков Виктор Николаевич - ректор Днепропетровского национального университета. Запретил под риском отчислений и увольнений принятие участия в освобождении Украины от бандитской власти. Тем самым нарушив конституционные права граждан, на свободу действий и волеизъявления.

ОБНОВЛЕННЫЙ СПИСОК НАХОДИТСЯ ТУТ: http://maidansicheslav.blogspot.com/p/blog-page_13.html

Матеріал по темі:


Люстрація: чи є корупційними схеми Вовчука М. В. – нового начальника ДАІ в Дніпропетровській області?




30 коментарів:

  1. Удивился не найдя в списке господина Андрея Павелко. О его причастии к организации "титушек" не знает только голухонемой. 26 января его "Опера" (а вроде бы уже не его) видела столько черенков от лопат, что больше походила не на оперу, а на колхоз. Этот "просТИТУШКА" умудрился скомромитировать себя по всем статьям, а теперь мнит себя героем.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. http://most-dnepr.info/news/society/98350.htm
      Павелко в Парламенте в нужном направлении работает и в Днепре появлялся на майдане. Романенко ни раз говорил о его помощи нашему майдану. Как по мне, так нам стольких ещё люстрировать надо!!!! С титушками явная заказуха на Павелко - информации такой нигде не было.

      Видалити
    2. Информации такой не было говорите?)) За этой информацией обратитесь к Вилкулу, Ступаку, Швецу (и это еще не все, кто причастен к "титушканизации" по-днепропетровски, Хуторной в данном случае всего лишь исполнитель). А Павелко там центральная фигура. В нужном направлении работать значит заниматься организацией массовых побев и потакание беспределу? Заказуха)))) расскажите это жителям дзержинки, которые из окон своих домов наблюдали за парадом черенков у клуба Опера)) Люстрировать Павелко!

      Видалити
  2. О, как эта "люстрация" в стиле нашей сегодняшней "демократии". И правда, зачем люди придумали идею осуществления правосудия только судами, если у нас каждый встречный-поперечный может решать кому и какие должности занимать. Завтра эти же неведомые люди будут решать, кому дышать и кому жить на Украине, а кому нет. Это ведь так демократично! Это было бы смешно, не будь так грустно.

    ВідповістиВидалити
  3. Что касается Андрея Павелко полностью поддерживаю, вот кому нужно было бы "обряд очищения" провести

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. http://most-dnepr.info/news/society/koordinacionnyj_komitet_deputatov_mestnyh_sovetov_peredaet_pomoshh_ot_dnepropetrovcev_majdanu.htm

      Видалити
  4. Ярослава Клименко6 березня 2014 р. о 18:03

    Люстрация в демократическом государстве проходит путем честных выборов, мы же строим новое государство или как ? Каждый политик, ресурс, группа будет составлять собственные списки ??
    Я считаю, что наказаны должны быть люди причастные к избиению мирных граждан, люди нанимавшие титушек, дававшие оружие, проплачивающие провокации.
    А на счет остальных, так народ на выборах сам решит кому он доверяет, а кому нет.

    ВідповістиВидалити
  5. Сергей Сибиряков6 березня 2014 р. о 20:50

    Полностью согласен с вами, люди. Как хорошо, что у нас в Днепропетровске есть еще думающие люди, которые понимают, что люстрацию нужно проводить не каждому встречному, а действительно тем, кто нанима титушек и бил, убивал украинский народ.
    Полностью поддерживаю идею выше про "люстрацию путем честных выборов".
    В общем одумайтесь, люди. Строим новое общество без фанатизма.

    ВідповістиВидалити
  6. Я за люстрацию Павелко,подлому организатору побоища под обдгосадминистрацией и Вилкулу младшему.Это же надо ,такое приятное открытое лицо и такое черное нутро.Не высовыввайтесь,не дразните народ,он сейчас на вас зол.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1/1472864_533960973356222_2115014627_n.jpg

      Видалити
  7. Цікава позиція: люструвати тих, хто когось побив. А, як бути з тими, хто нікого не бив але кожного дня, незважая на глибоку фінансову кризу, сідає у свій джип та прямує на державну службу з окладом у 2500 грн., відпочиває за кордоном, а його дружину і дітей нудить від делікатесів та останніх брендових речей з європейських колекцій.
    Як бути з тими, хто отримував відкати за мутні тендери, вимагав хабарі за свій підпис та печатку на документах, з тими, хто отримавши призначення щомісяця відправляв мзду «на гору» своєму покровителю.
    Таких прикладів можна навести тисячі. Якщо ми говоримо про зміну облич – давайте люструвати Павелка. Якщо про зміну корумпованої системи влади – діяти треба масштабно і безжалю. У нас немає часу на почергове тестування кандидатів на займаних посадах.
    Своє бачення люстраційних критеріїв я виклав в матеріалі: «ЛЮСТРАЦІЙНІ КРИТЕРІЇ – ПЕКЕЛЬНЕ ЧИСТИЛИЩЕ ВЛАДИ» (долучайтеся до обговорення, вносьте свої пропозиції)

    Рейдерське захоплення влади реваншистами мусить сприяти мобілізації суспільства до впровадження певних критеріїв до наново призначених керівників – представників державного апарату.


    Це, творчій процес, який може удосконалюватись доповненнями в процесі свого формування. За основу можна взяти свободівський шаблон (ТРИ «К») помножений на кон’юнктуру сьогодення.
    Люстраційні критерії мають стати дієвим фільтром викристалізовування майбутньої Народної влади.
    Для початку визначимось, що таке люстрація. Люстрація - політична практика, яка полягає у законодавчому обмеженні прав деяких категорій осіб, що виділяються за професійними, партійним, релігійними або іншими ознаками.

    Перелік заборонених категорій:

    - Комуністи
    - КаДеБісти
    - Кучмісти
    - Тушкі
    - Тітушкі
    - Рейдери
    - Грантососи (псевдогромадські діячі)
    - Спецпризначенці
    - П’ятоколонники
    - Сепаратисти та федералісти
    - Олігархи
    - Судимі за кримінальні злочини
    - Ті, хто перебувають або перебували на обліку психіатра або нарколога
    - Хабарники

    Надсилайте свої пропозиції та доповнення на e-mail: svf2011@ukr.net

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Сергей, верные вещи говорите, всех этих претендентов нужно поддать люстрации, а некоторых и катрации не мешало бы! Вилкул, Ступак, Павелко, Олейник, Денисенко, вся группа Приват...список долгий. У всех рыло в пуху.

      Видалити
  8. Уривок з матеріалу "ДОПОМОЖІТЬ ЗГВАЛТУВАТИ ДРУЖИНУ - КРАЇНУ?!"

    Колись, довелося мені попрацювати з подібною безхребетною істотою «у відставці» – колишнім ад’ютантом генерала. Так от, Калігула, з його середньовічними оргіями, нервово курить за рогом. Те, що вони витворяли в саунах з радистками та кухарками змусило б почервоніти знаних режисерів і акторів німецьких порнофільмів.
    Миколка – ад’ютант-прапорщик, собі хатинку встиг хапнути, дочці – квартиру з повним «фаршем», а його дворовий пес і досі від одного вигляду НАТОвської тушонки біжить за кубло, блювати – переїв свого часу, бідалага. Наші хлопці з роботи у нього камуфляжні костюми для рибалки та походів купували, казали про той ріг достатку, який він їм необережно показав підбираючи потрібні кожному розміри військового одягу та взуття. Навіщо людині двадцять ящиків з протигазами в сараї – для мене загадка, це ж не памперси, кожного дня вдягати новий!?! І ось таке ГМО в 45-ть вийшло на пенсію повне сил та здоров’я, отримує пенсію на рівні шахтарської і регулярно ходить на вибори, голосувати за «правєльних» кандидатів, попередньо узгодив кандидатуру зі своїм вже колишнім керівником – звичка знАєтєлі (на календарі тоді був 2004-й з трьома турами).
    Отже, повертаючись до барана, який ще й досі стоїть у затінку біля гаражу та переварює інформацію не знаючи, як її ідентифікувати, чи то як образу, чи то як корисну пораду (про дружину та сусіда). І скільки їх таких зараз в Україні паєздівших в сваьо врємя па сАюзу і па странам соцлагєря, «осівших» в мАлАроссії та отримавши громадянство, але ментально залишившись мосКАЛОЇДАМИ.

    http://lelekasicheslav.blogspot.com/2013/11/blog-post_17.html

    ВідповістиВидалити
  9. Про Павелко и титушек - явно отвлекающий маневр. По видимому запросы "Демократов" таки достигли цели. Кто-то явно пытается перевести стрелки...http://most-dnepr.info/news/society/98224.htm

    ВідповістиВидалити
  10. http://obkom.net.ua/articles/2014-03/07.1842.shtml
    Один из организаторов "титушек" 26 января

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Боже, одна заказная статтейка на весь интернет.
      Вам не стыдно такое писать ???? это же откровенная ложь !!
      Организатор титушек 26 января это Павелко, его начальник охраны, по имени Алан, возле клуба "Опера" давал инструктаж титушкам, в интернете есть видео, не верите-ищите .
      Так что кто стрелки переводит ????

      Видалити
  11. Не зря зАГИД первый в списке местных политиков! Вот кто пытается к революции "подмазаться". Один раз уже получилось (на оранжевой волне стал "директором" горсовета 2006-2010), кстати вместе с Царевым. Сейчас опять подкатывает то к Правому сектору, то к Удару, но люди уже не те, что раньше. На последнем Вече его тупо засвистели!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Хто всрався? Невістка. Загід ніби кісточка у горлі у всіх, шоб не робив, все не те, все не так як людям треба. Зігід Правий, Загід УДАРний, Загід який ще? А тим часом: пес гавкає-караван іде.

      Видалити
  12. Четко прослеживается тенденция грязной технологии сначала пытаться прилепить каких то титушек к Павелко, а потом выдавать это за свершившийся факт. Однозначно, кто то пытается сплавить Павелко как одного из самых перспективных возможных представителей кандидатов в президенты. Как говорится ищите кому выгодно, кто потеряв всякий политический вес, побывав в тысяче партий все еще хочет вернуться в большую политику Днепропетровщины

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. вот подтверждение того, что Павелко оплачивал титушек
      http://vsekommentarii.com/news/2014/03/06/10873322.htm

      Видалити
  13. Кстати можно легко найти подтверждение тому, что Павелко и демократы активно участвовали в жизни евромайдана Днепропетровска-начиная от банального финансирования и заканчивая участием во взятии на поруки арестованных НЕПРАВОМЕРНО после событий 26 го января возле ОДА и после киевских событий

    ВідповістиВидалити
  14. А кто-то явно пытается обелить запачкавшегося Павелко Андрея,никто ему лишнего не приписывает,все свое заработанное или он надеялся что никто не узнает.Понимаю что тогда вообще мало кто соображал что делает,но вины это не снимает.Насмешили перспективным кандидатом в президенты,да он тютя,все его заслуги принадлежат его тестю Сергиенко.А Павелко был обычным водителем и ничего из себя в реальности не представляет,пользуется подарками как обычный проститут.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Зять нехер взять. С мнимым кандидатсвом в президенты это уже не просто смех, это слезы. Таких мелких карасей в большую воду? Не смешите)

      Видалити
  15. Так сержусь,что хочется докинуть тапком в сторонуПавелко.Пусть каждому воздастся по его заслугам.У меня пострадал ребенок и я прекрасно знаю весь ваш замес 26-го.Не надо теперь корчить из себя невинную овцу и говорить что не при делах.Извините все за мой "жаргон" я женщина в возрасте и это меня не радует,но будь моя воля -зашвырнула бы эту нечисть подальше,чтобы не мутил несознательных еще практически детей,вовлекая их в свои игры во власти.Пусть ваши дети вам отомстят так изощренно как даже вы себе представить не можете.Ген наследственности никто не отменял.Ваши поступки "очень хороший пример "для ваших детей.Удачной карьеры,мудак.

    ВідповістиВидалити
  16. Так никто и не говорит, что он не участвовал, конечно участвовал, аж на два фронта .
    И от власти и от народа , этакий

    ВідповістиВидалити
  17. Как же надо бояться Загида, чтобы поставить на первое место в люстрацию))) Даже ничего не предпринимая он снится Вам в страшных снах. Понятно, что не удобный никому и никому не подчиняющийся он представляет опасность на выборах для местных мудозвонов.

    ВідповістиВидалити
  18. Тут точиться запекла лайка через кандидатів у процес люстрації. Бачу Загід та Павелко у лідерах. А чого всі мовчать за нашого вічного мера? Він працює? Якщо Загіда люструвати, то що варто зробити з іншими? Вілкул, Удод, Ступак, Павелко далі продовжувати?

    ВідповістиВидалити
  19. НАСТУПНА ПРОПОЗИЦІЯ:
    Костянтин Писаревський в facebook 18.03.2014

    Всім, хто хоче отримати посаду : Люстраційна форма (ЛФ- 1)

    1. П.І.Б., р.н.,
    2. громадянство

    3. партійність з 2003 року

    4. ким рекомендований (партійна чи громадська організація)

    5. професійність:
    освіта
    спеціалізація
    науковий ступінь
    досвід роботи

    6. претендує на посаду

    7. декларація :
    доходів за минулий рік
    нерухомості
    фінансових активів
    авто
    земельні ділянки
    (все вище назване в тому числі у близьких родичів)

    8. громадська діяльність

    9. участь в акціях протесту за останні 4 роки

    10. політичні переслідування (кримінальні справи, затримання, судові процеси, напади), що підтверджуються документально

    12. участь в боротьбі з Режимом за останні 4 місяці

    13.наявність судимості (є або відсутня)

    15.факти причетності до хабарництва (є або відсутні)

    Форма заповнюється власноручно, за вказані відомості підписант відповідає особисто.
    Просимо надсилати пропозиції стосовно розробки та застосування аналогічної форми люстрації для державних службовців, що працюють нині (ЛФ-2)

    Число

    Підпис

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дурня.Вивчайте досвід Чехії 1989 року, саме Вацлава Гавела,там все є)

      Видалити
  20. Что Вы хотите от Филипенко и еже с ним, романенковской бригады? Их глвный сопнсор Павелко.Он давал им (Романеке) денег на Майдане,а что от этого Майдану?Как что-сытый Романенка,который в случае победы Майдана засветит и засветил благодетеля!А благодетель не дурак,все яйца в одной корзине не носит, и майданутому Витюше дал,и прогнулся под Вилкула,снарядил сотню титушар майдановцев рядовых черенками оприходывать!Только Витюшка Романенка,не был в те дни на передовой.он не отгрёб,а что,он важным делом занимался - денюшку благодетеля пересчитывал...

    ВідповістиВидалити