- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

вівторок, 19 травня 2015 р.

РЕПУТАЦІЯ МОЛОДІЖНОЇ РАДИ ПІД ЗАГРОЗОЮ?



Довгим, цікавим і плодотворним виявилося сьогоднішнє робоче засідання членів виборчої комісії по виборах до Дніпропетровської молодіжної ради при міському голові.


На своєму засіданні комісія розглянула наявні пакети документів, подані претендентами на участь у виборах до вищезазначеного дорадчого органу. Нагадаємо, що останньою датою надання всіх необхідних документів вважатиметься 20 травня 2015 року (завтра).
Під час засідання не обійшлося і без курйозів. Так, коли постало питання включати чи не включати до виборчого процесу одну молодіжну громадську організацію, яка надала документи з підробленим підписом свого засновника, один з членів комісії (назви і прізвища опускаємо, уникаючи будь-якої реклами) заявив, що нічого поганого в тому не бачить, бо він і сам підробляв підпис проректора свого навчального закладу.
Враховуючи той факт, що вищезгаданий член комісії одночасно є і кандидатом на виборах до Дніпропетровської молодіжної ради, а також його багатий досвід у підробці підписів посадових осіб (стаття 366. Кримінального кодексу України), з впевненістю можна сказати, що подальшій репутації і авторитету молодіжної ради «ніщо не загрожує».
Самовідвід і зняття своєї кандидатури з виборчих перегонів стало б мужнім вчинком справжнього чоловіка. Я так думаю.

Більше подробиць в відео та фото.

Матеріал підготував: Сергій Філіпенко

Матеріали інформаційного супроводу:

НАФТАЛИНОВЫЙ ПРИНЦИП ФОРМИРОВАНИЯ КАРМАННОГО ОРГАНА

Днепропетровский молодежный совет: ВЫБОРЫ БЕЗ ВЫБОРА?

В ДНЕПРОПЕТРОВСКЕ СОСТОЯЛОСЬ ПИКЕТИРОВАНИЕ ГОРСОВЕТА

«РУССКИЙ МИР» В ДНЕПРОПЕТРОВСКОМ ГОРСОВЕТЕ?




Немає коментарів:

Дописати коментар