- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

четвер, 2 липня 2015 р.

ПРО ПОСЛІДОВНИКІВ ПРОФФЕСОРА ЯНУКОВИЧА в ДніпроОДА (відкрите звернення до Президента)

Мусимо констатувати той факт, що справа великого проффесора-втікача януковича, продовжує вірусно-інтеграційні процеси в знаннях правопису деяких посадових осіб. За блиском почесної нагороди вчорашня «регіоналка» Любов Кравченко, яка сьогодні займає посаду заступника начальника управління освіти і науки Дніпропетровської ОДА, в ейфорії безмежних радощів, вводить новий правопис в руССкам язЫке: стосується слів «часности» (без «Т») та «прЕнадлежностям».


«Дорогие друзья и те, кто не может обуздать свои амбиции. На просторах ФБ я наблюдаю не новую, но довольно интересную тенденцию - оценивать работу людей невероятно изощренными мерками (в часности, по мифическим пренадлежностям к политическим партиям и т.п.).
Глава облгосадминистрации Валентин Резниченко оценил мою работу по другому: на днях я стала обладателем почетной награды - нагрудного знака «За развитие региона». Получить этот знак для меня большая честь и я говорю спасибо моей команде из департамента образования, которая помогла мне приблизить этот результат.

P.S. для моих особых "дружочков" этот пост может стать пищей для размышлений а-ля "награды в наше время дают кому ни попадя". Занимайтесь
» - пише Любов Кравченко на своїй сторінці у Фейсбук, вводячи нові правила правопису документоводства.

Громадськість Дніпропетровщини звертається до Президента України, з проханням достойної оцінки «вкладу» послідовників «папєрєдніка» в масштабах глобальних перетворень Післямайданівської доби.

Україна має знати своїх хЕГОЇВ!
Президенту України
Порошенку Петру Олексійовичу

Копія:
Голові Дніпропетровської обласної державної адміністрації
Валентину Резніченку

Цими днями голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації В. М. Резніченко нагородив заступника директора департаменту освіти Любов Кравченко нагрудним знаком “За розвиток регіону”.
        Шановний пане Президенте України! На нашу думку, В. М. Резніченко недостатньо гідно оцінив заслуги нині діючого депутата Софіївської районної ради від Партії Регіонів Любові Кравченко перед Дніпропетровщиною в галузі освіти. Жалюгідна подачка героїні галузі, стане черговим символом відвертого нехтування проблемами освіти Дніпропетровською облдержадміністрацією.
        Ми, як люди, яким не байдужий розвиток освітянського напрямку в Україні, звертаємося до вас із проханням представити Любов Кравченко до ВИСОКОЇ НАГОРОДИ: “Заслужений працівник освіти України”, а також Вимагаємо звернутись ВІД ІМЕНІ ДніпропетровщиниНИ до міжнародних організацій для представлення її до високої почесної нагороди ЮНЕСКО “За вклад в світову освіту”. 
        Також просимо Вас як справжнього патріота України, гаранта Конституції України та громадянина, якому небайдужа освітня галузь в нашій державі, доручити голові Дніпропетровської ОДА організувати КОНКУРС на проект бюсту, який необхідно встановити на малій Батьківщині справжнього героя Дніпропетровщини - Любові Кравченко. 
Із усією повагою,


Матеріал по темі: Реванш рЫгиАналов в контексте грядущих местных выборов

1 коментар:

  1. вы бы и на П.А.П. тоже бы донос оформили куда следует за "вчерашнего регионала"...

    ВідповістиВидалити