- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

середу, 8 квітня 2015 р.

МОЛОДІЖНА РАДА: ЧИ БУТИ ЧЕРГОВОМУ СУРОГАТУ в ДНІПРОПЕТРОВСЬКУ?

В Дніпропетровську продовжуються перипетії навколо виборів нового складу до Дніпропетровської молодіжної ради при міському голові. Комусь (їх прізвища відомі), конче не хочеться втрачати можливість контролю впливу на формування свідомості прогресивної частини суспільства – студентства та молоді.

Факти фальсифікації виборчого процесу починаються вже на початку його формування, а точніше – з моменту перенесення чергової дати виборів. Продовженням сурогатної вакханалії, є затвердження складу виборчої комісії (без обговорення з громадськістю) за підписом начальника управління у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради, а за сумісництвом - голови вищезазначеної комісії, Русланом Буленком. Сам себе призначив, сам себе затвердив, сам себе й контролюватиме))).
Під час сьогоднішньої сесії, своєю промовою, з трибуни Дніпропетровської міської ради, координатор громадської організації «Народна воля Дніпра» Іван Маркевич торкнувся багатьох нагальних питань, які окреслюють суть озвученої проблеми: «господин Буленок, вы что хотели сказать этим ответом? Что вы умеете профессионально врать?
Вот написано, что распоряжение вывешено на сайте городского совета. Сколько искал, так и не нашел. А по графику из вашего ответа должно быть еще 31 числа.
То же касается и положений про Молодежный совет, их так же нигде нет. Что за секреты?
От кого вы их прячете?
- Обращаю внимание правоохранительных органов - на ответе стоит подпись Буленка. Господин Буленок, это Ваша подпись? Зачем Вы подписываете бумагу, на которой информация, которая не отвечает действительности?

  • Следующий вопрос. Наша организация выступает за проведение независимого аудита и ведомства Буленка в частности, как и всей системы попила и отката, доставшейся нам от предыдущей власти . Вот предлагают назначить новых людей.
А у меня вопрос: а с изменением лиц, у нас измениться система поборов? Ответ очевиден. Акцентирую внимание, результаты аудита должны быть в публичном доступе. Вот Корбан, Коломойский, вроде провели аудит деятельности ОДА, а результатов аудита никто не видел. Почему так? А что в итоге? Провели инвентаризацию коррупционных схем? Что бы своих людей поставить?
Так вот, чтобы деятельность нового городского была борьбой с коррупцией, а не попыткой ее возглавить, наша Общественная организация требует провести аудит деятельности горисполкома, а также выложить в публичный доступ результаты этой проверки.
Вот и сейчас предлагают изменять состав исполкома, замов менять. А что это изменит, «новые лица» на старых схемах!? Лично я стоял на майдане не за персоналии и фамилии, а за изменение системы.
Галина Ильинична, я задаю вам вопрос:
Вы заинтересованы в изменении коррупционной системы. Просто если менять руководство без объявления аудита, все выглядит именно как унылая попытка возглавить коррупцию. Мы со своей стороны готовы вам всячески помогать, я собственно вам об этом писал, но пока четкого ответа не получил. Это важный вопрос, и понимание этого вопроса также важно для общественности города.

- Вот к примеру, мы сделали запрос по одному коммунальному предприятию, пришел ответ в виде отчетов в казначейство. Также возвращаясь к вопросу аудита, вот даже по тем казначейским отчетам, есть коммунальное предприятие с миллионным годовым бюджетом и штатом в N человек. При этом ноль прибыли, прибыли при этом на балансе управления есть имущество, которое сдается в аренду ДЮСША. А где прибыль?
У меня вопрос к госпоже Зайцевой, назовите хоть один бассейн, где тренера не собирают деньги? По какой статье они проходят и как учитываются?
Если это не коррупция, то что это тогда такое?

Подводя итог, скажу - основное для общественности, понять власть которая сегодня пришла благодаря майдану - она с народом!?» - зауважив активіст.

Пропонуємо вашій увазі відео виступу, а також фотокопії чиновницької відписки на інформаційний запит активістів.


Матеріал підготував: Сергій Філіпенко



14 коментарів:

  1. Доречі, 31 ще не могло бути опубліковано розпорядження! 2 квітня його завізував Шебанов, та викладав своє фото на фейсбуці!

    ВідповістиВидалити
  2. На головній сторінці сайту є розділ «Розпорядчі документи», де публікуються як прийняті розпорядчі документи, так і їх проекти. Розпорядження міського голови «Про проведення виборів Дніпропетровської молодіжної ради при міському голові УІІ скликання» оприлюднено 31.03.2015. Але, що сказано з трибуни, то вже сказано...Відповідаю словами відомого "Учи матчасть", є відповідні правила та інструкції з діловодства.Документ після видання на бланк повинен бути оприлюднен, про це робиться певний запис на цьому документі. На жаль не маю фото (хтось видалив цей пост) де його завізував Шебанов, та викладав на фейсбуці, там було видно коли оприлюднено. Якщо автор не знайшов на сайті це не привід виступати та погрожувати.

    ВідповістиВидалити
  3. Шановнi, я бачу автори статтi Чудово умiють клристуватись фейсбуком та iншими соцiальними мережами, а користуватися офiцiйними урядовими сайтами не навченi. Можливо вам необхiдно звернутися за допомогою до чиновникiв - вони навчать. Не виносьте свою некомпетентнiсть на загал... Розпооядження оприлюднено 31.01.2015 про що cвiдчить вiдповiдний запис на сайтi мiськради. Вчить мптчасть!

    ВідповістиВидалити
  4. Вибачте в попередньому клментарi помилився. Дата оприлюднення 31.03.2015. I ще раз зверьаюся до Iвана Маркева - учи мм часть...

    ВідповістиВидалити
  5. Я не думаю, что Ивану Маркевичу был нужен документ. Ведь нет проблемы использовать поисковик сайта dniprorada.gov.ua. Заходишь в раздел "Розпорядчі документи", далее "Пошук проектів документів" - далее по форме всё понятно (розпорядження, дата оприлюднення 31.03.2015, Про проведення виборІв ДнІпропетровськоЇ молодіжної ради при міському голові УІІ скликання)

    ВідповістиВидалити
  6. Опять дешёвый пиар)) На арене цирка всё те-же люди)))

    ВідповістиВидалити
  7. 28. 31.03.2015 Розпорядження міського голови Про проведення виборІв ДнІпропетровськоЇ молодіжної ради при міському голові УІІ скликання

    Это на официальном сайте горсовета (http://files.dniprorada.gov.ua/index2.php)

    Это какие люди искали?) слепые? проведите курсым по пользованию поисковиками...

    ВідповістиВидалити
  8. "Искал, искал - нигде не нашёл" ахахаха))) я не могу))) ну ему самому не стыдно, стоять позориться?))

    ВідповістиВидалити
  9. Ваш блог називається "доя тих хто вміє думати та аналізувати",а я б трошки відредагував "та тих хто вміє видумувати та пише за грошенята"
    Ваша помийна яма згодом наповнеться довірху і кожен з вас,я не погрожую,а попереджую,може втопитися в цих помоях. якщо людина не знає,що каже,але каже - вона не може бути умною...знайомтеся - Іван Маркевич,про нього ще Ленінград співав пісню "Прощай п....л"

    ВідповістиВидалити
  10. Чиновники в черговий раз продеманстрували свою спритність, заливши на сайт документи лише після виступу Маркевича. А взагалі найкраще було, щоб провели експертизу коли файли були залиті на сайт. Також паралельно хай проведуть експертизу по Буленку, де і що, і яким заміжним жінкам і на яких форумах він писав, там взагалі айпішниками з дому Буленка тхне.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ахаха))) маразм 80 lvl ))
      вы про мёртвое море слышали?) по слухам его Буленок убил... проверьте там у себя... запросы отправьте в СБУ и Прокуратуру, с айтишниками пообщайтесь))) Это всё не просто так. там завязаны массоны и Киселёв)))

      Видалити
  11. Мне очень нравится оправдательный комментарий...Анонім9 квітня 2015 р. 12:35
    Могли бы просто принести извинения за распространение неправдивой информации.)) а так ничего нового, ведёте себя как шакалы))) а обвиняете львов))))

    ВідповістиВидалити