- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

понеділок, 26 червня 2017 р.

В газовій апеляції Голосного суд вирішив призначити незалежну експертизу (відео і фото)

Сьогодні, 26 червня 2017 року в Дніпрі в приміщенні Дніпропетровського апеляційного господарського суду за участі колегії суддів, у складі: Верхогляд Т. А., Паруснікова Ю. Б. та Білецької Л. М., відбулось чергове засідання щодо розгляду апеляційної скарги Єлизаветівської сільської ради (справа № 904/5434/16) на рішення суду першої інстанції, яким було ухвалене рішення на користь кіпрсько-офшорної компанії ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут».

За ініціативи суду і погодженням сторін дійшли згоди про призначення незалежної експертизи. Адже суд першої інстанції базував свої висновки на сфальсифікованих експертних висновках, на яких, навіть, горе-фальсифікатори зазначили замовником (платником) експертизи не ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут», а КП «Дніпроводоканал».


Зберігаючи інтригу, не викладаємо повне відео судового засідання, але пропонуємо короткий коментар про засідання голови Єлизаветівської сільської ради Максима Голосного.


Про перше засідання в матеріалі:
Читайте також:

Українська громада Єлизаветівки VS кіпрських газовиків: 0:1, суддю на мило!

ГАРАНТОВАНІ ХИТРОСПЛЕТІННЯ

Єлизаветівська сільрада не платить за газ на підставі Конституції

Єлизаветівка не платить за газ. Сільський голова Максим Голосний пояснює, чому.

НАПАЛМ ДЛЯ "КІПРІОТІВ" ВІД НЕБАЙДУЖИХ!

Лица ТВ: про природный газ, оффшоры и Конституцию Украины

Титушки, зеленка и ножи: продолжение кипрско-оффшорной газовой войны в Елизаветовке (видео нападения на сельсовет)

Газовая война в Елизаветовке: в ход пошли титушки, угрозы, кислота

Суддя Мартинюк боїться ухвалити законне рішення на користь територіальної громади?

Коли громада «проти» монополістів-шахраїв і «кіндер сюрпризів»












Немає коментарів:

Дописати коментар