- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

суботу, 27 лютого 2016 р.

Активна частина українського суспільства готова жорстко відреагувати на кримінальний виклик влади

Після того, як активісти, які були затримані на Майдані, були звільнені з поліцайської комендатури Шевченківського району, вони розповіли багато цікавого про напад на Майдан.
 Вранці на Майдані знаходились переважно ветерани Східного фронту, колишні активісти Майдана 2013-2014.


Вони впізнали багатьох нападників, які чомусь назвалися бійцями 95-ої бригади. Насправді, серед нападників були бандюки з особистого оточення Дімона Яроша (колишнього самоназваного "напівпровідника" ПС), також сумнівні особи з полку "Азов", і колишні напівкримінальні особистості з так званої "Чорної Сотні", яка була дуже підозрілою структурою під час минулого Майдану і вже зараз зрозуміло, що вони були агентами мусорів.
Цікаво, що о 7.30 ранку, коли почався напад, більшість веб-камер, які встановлені на Майдані Незалежності, дивним чином припинили роботу, крім однієї, встановленої на банку "Фінанси і кредит" (про неї, мабуть, просто забули).
Озброєні сокирами і кувалдами нападники, на щастя, не завдали важких тілесних ушкоджень активістам Майдану. До речі, вони викинули у смітник усі продукти, які подарували активістам небайдужі, туди ж викинули і національний жовто-блакитний прапор. Це, мабуть, все що вам треба знати про довірених осіб народних депутатів Яроша і Білецького, які наразі є бізнес-партнерами міністра Внутрішніх Справ Авакяна (Авакова).
Після того як Майдан був розгромлений, 15 активістів були затримані поліцаями начебто за те, що вони переховували пляшки з запалювальною сумішшю, хоча це була відверта брехня. Після допитів, на яких поліцаї визнавали, що наказ про розгон Майдану поступив з самої гори, а також фотографування і знімання відбитків пальців, активістів відпустили. Цікаво, що більше всього поліцайські слідчі і якісь малозрозумілі люди в штатському цікавились тим, скільки грошей платять активістам Майдану. Вони ніяк не хотіли вірити, що люди вийшли на протест за покликом серця, в їх цілком продажне світобачення це просто не вкладається.
Між тим у соцмережах розгін Майдану за старими бандюковськими правилами викликав чимале обурення активної частини українського суспільства. Не зважаючи на скиглення потрохоботів і відвертих кремлеботів, українські патріоти готуються до масових протестів і готові вийти на Всеукраїнське Віче, яке відбудеться в неділю, 28 лютого, на Майдані Незалежності в Києві.
Нікого не лякає той факт, що Штаб РПС попереджає про можливі провокації з боку провладних тітушок.
Цікаво, що переважна більшість українських ЗМІ взагалі не згадали про сьогоднішні трагічні події на Майдані, крім деяких брехливих зневажливих фейлетонів, в яких наголошувалося, що нібито активісти самі пішли з Майдану.


Немає коментарів:

Дописати коментар