- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

пʼятницю, 26 лютого 2016 р.

Кривавий ранок - менти і тітушня розгромили Майдан


25 лютого штаб Революційних Правих Сил оприлюднив заяву (нижче за текстом), що тітушки у супроводі поліцаїв готуються влаштувати бійку і знищити оновлений Майдан.


 350 "зелених чоловічків" у масках, вдягнуті в камуфляж без розпізнавальних знаків сьогодні рано вранці атакували Майдан і побили активістів, "під роздачу" попала навіть старенька бабуся, яка принесла протестувальникам їжу. 15 активістів було затримано і доставлено в Шевченківську поліцайську комендатуру. Комунальники швидко прибрали майно розгромленого Майдану.
Злочинний маріонетковий режим виконав наказ Путіна, який панічно боїться українського Майдану "бандерівців"?
Редакції "Правдивих новин" поки що не вдалося зв'язатися по телефону зі знайомим активістами, інформація про трагічні події на Майдані оприлюднена свідками у соцмережі Фейсбук. Дехто бачив розгон в режимі онлайн по веб-камері.
Інформація буде оновлюватися.

Бійці РПС розігнали півсотні тітушок, але готуються до справжнього бою

Як повідомив редакції "Правдивих новин" один з лідерів Революційних Правих Сил Антон Бондаренко (друг Меч) влада готується влаштувати провокації під час недільного Віча на Майдані Незалежності в Києві.
"По оперативній інформації штабу РПС стало відомо, що продажні провладні "сотники" приведуть в неділю на Майдан тітушок і спробують влаштувати бійку." - телефоном повідомив Друг Меч.
"Вони будуть казати, що "під час війни владу не міняють", "протест вигідний Путіну"" і подібні брехливі лозунги. За неперевірено інформацією, одним з головних організаторів спроби розгону Майдану, яка може відбутися у неділю 28 лютого, є Парубій. Достовірно відомо, що тітушок зараз вербують ті самі люди, які поставляли їх на Антимайдан в Маріїнському парку. Скоріше за все, це будуть ті самі особи, які допомогали "Беркуту" вбивати майданівців, тобто спортсмени невдахи і наркомани. Революційні Праві Сили роблять все можливе для того, щоб недопустити можливого кровопролиття."
До речі, тітушки намагалися напасти на оновлений Майдан і сьогодні, але бійці РПС їх зупинили без бійки.
"Приблизно півтори години тому більше сорока осіб в масках підійшли до оновленого Майдану і хотіли знести намет, але їм це зробити не вдалося. Це були якісь діти, малолетки років по 17-18. Я вийшов до них і гримнув: "Хто тут старший?!" Вони відскочили на декілька метрів, потім відійщли трохи далі, якійсь час постояли на одному місті та пішли собі геть. Не знаю, може їм заплатять гривень по сто, а може й ні, бо піти в атаку вони так і не наважилися, зрозуміли, що їх можуть реально побити дорослі чоловіки. В неділю спробують прийти набагато небезпечніші йовбаки..." - розповів Антон Богдаренко.



Матеріали по темі:

«Тітушки» у балаклавах вчинили бійку на Майдані Незалежності (відео)

Резолюція Народного Віче від 21 лютого 2016 року (документ)

Майдан Незалежності 20 лютого 2016 року (фото)


Озвучені вимоги Революційного штабу РПС (відео нічного брифінгу)

Немає коментарів:

Дописати коментар