- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

суботу, 27 лютого 2016 р.

Філатов запевняє, що його команда здолала кругову поруку

На своїй сторінці у „Фейсбук” Борис Філатов розмістив оптимістичний пост, в якому, ним призначений начальник КП „Благоустрій” Руслан Мороз, стверджує, що „...кругова порука вже не працює. Вона анульована”.



„Я назначил Руслана бороться с незаконной торговлей.
Он сражается как лев каждый день.
Несмотря на каждодневные угрозы.
Обязательно прочтите этот статус.
...
Не думайте о зраде.
Просто "лупайте сю скалу".
Как это делаем мы” – пише Філатов додаючи пост Мороза:
Есть бесценные вещи в этой жизни.
Когда тебе кричат в лицо, что вот прямо сейчас сюда уже едут три прокурора, обэп и КРУ, и ожидают твоей реакции какой-то, не знаю какой именно, может животного ужаса, или я должен упасть на колени и начинать молиться)
А реакция такая, что из-за твоей спины выбегает пара журналистов и вы улыбаясь спрашиваете, где же они эти прокуроры, пускай поторапливаются, мы же так хотим увидеть их, сфоткать, расспросить почему они приехали! 
И тогда ты видишь эту бездонную тьму в глазах. От кошмара осознания, что всё, что круговая порука уже не работает. Она аннулирована.
Вот это – бесценно” – наголосив у своєму пості Руслан Мороз.
А ми пропонуємо невеличкий оптимістичний фоторепортаж на тему „мЫпАбАроликАрупцию” з вулиці Новокримської у Дніпропетровську. Наочна корупція дозвільної системи із вкрапленнями у вигляді крадіжки електричної енергії.
Матеріал підготував: Сергій Філіпенко
Матеріали по темі:

Війну дніпропетровським чиновникам оголосив… дерев’яний кіоск (фото)


Дніпропетровськ – зона окупації МАФів




































Немає коментарів:

Дописати коментар