- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

понеділок, 14 березня 2016 р.

Люди Коломойського зривають проведення Антикорупційного форуму Саакашвілі у Дніпропетровську

Призначений на 16 березня (поточного року) Антикорупційний форум Саакашвілі в Дніпропетровську, відтерміновується на невизначений час. Про час і місце проведення даного заходу організатори обіцяють повідомити додатково (скриншот електронки).


«Як не з’їм – то понадкушую» - саме за таким алгоритмом вирішили діяти місцеві професійні рейдеро-патріоти після того, як їхні маски було зірвано. Не дали очолити – зірвемо запланований захід.
Так було майже з усіма політично-патріотичними проектами на теренах Дніпропетровщини. За схожими сценаріями були знищені РУХ і КУН. Свого часу, навіть міський осередок ВО «Свобода» зазнав рейдерського захоплення. Результатом захоплення стало повне нівелювання злагодженої (на той час), високоефективної роботи осередку, а в канун парламентських виборів 2012 року – торгівля двома квотними «свободівськими» округами. В той час міський осередок «Свободи» очолював сьогоднішній нардеп від «УКРОПу» Андрій Денисенко.
Принцип доволі простий: за рахунок високих покровителів спочатку очолити, а потім – зруйнувати. Сьогодні вся країна на собі відчуває наслідки чвертьвікового знищення виробництва через рейдерську «приватизацію» унікальних українських підприємств. Такий самий принцип застосовується і в політичному житті країни, для захоплення і знищення будь-яких ідеологічних загроз.
І цього разу професійні патріоти від «привата», в обличчі Вадима Шебанова та його поплічників, мріяли монополізувати антикорупційний рух Дніпропетровщини, завчасно закріпивши за собою право першопрохідців-антикорупційників, виконуючи наказ свого ляльковода-олігарха.
Ці «перегони тарганів» дотепно аналізує в своєму матеріалі «Имитаторы» Алла Князєва (уривок):

«Пожалуй, Пинчук там сейчас один из немногих, оставшийся с мозгами. Потому что прекрасно понимает, что если победит Хиллари, а времени-то тут осталось всего-то ничего, то всей этой шобле нет смысла даже в России прятаться. Эта дама маниакально и невероятно скрупулезно умеет возвращать все долги. И Михо, как я понимаю, стал их общей креатурой. Поэтому Пинчук и организовал в "Меноре" встречу с Саакашвили, о которой тут сообщается в рекламе. Потому что Беня Беней, а Каминецкий все-таки хоть и бывший, но американец. Поэтому он не против - разложить яйца по разным корзинам.

Но тут опять прикра несподіванка. Синагога вдруг Мише отказала в аренде. Азохен вей, эти интриганы из АП даже Шмуэлю покоя не дают. А Миша еще и жить должен был в Меноре - там есть и гостиница в синагоге. И туда заслали Шебанова, я, кстати, Мишу предупреждала на счет этого ублюдка.  Именно он это все и сорвал, но организовал всю эту провокацию сам Резниченко - глава обладминистрации.

Но тут прикол вот в  чем: они хотят посадить на руководство проекта Саакашвили своих людей, поэтому они заблокировали все залы, которые были бы пригодны для аренды Мишиного мероприятия и планировали, что в последний момент, когда всё бы уже сорвалось, появилась бы одна спасительница и все организовала. Вот бакланы! Во всем имитаторы. Но фокус не удался. Появился Пинчук и всё переделал по-своему. Предоставил Михо зал в ДК Металлургов. Но теперь кадры Михо с испугу до сих пор никак с датой определиться не могут. Миша он же такой неровный, беспорядочный и хаотичный, а порой и истеричный. На этом его всегда и ловят. Однако посмотрим, что нам принесет эта неделя.» - зазначає автор.

Ось, так! Примітивне, одновимірне мислення бариг та певний ліміт лави запасних притомних професійних патріотів, призводить до все більш банальних проколів та неприємних конфузів, які здіймають, таку небажану, інформаційну хвилю.


Шоу продовжується… Далі буде…


Сергій Філіпенко

1 коментар:

  1. Дніпровська "коордрада" руху - це збіговисько проідисвітів від Коломойського і різних маргиналів.

    ВідповістиВидалити