- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

пʼятниця, 13 лютого 2015 р.

АНТИКОНСТИТУЦІЙНИЙ ПЕРЕВОРОТ: УЗУРПАЦІЯ ВЛАДИ в ДНІПРОПЕТРОВСЬКУ (повідомлення про злочин)

Маніпулятори-ПРИВАТизатори з Дніпропетровської міської ради вирішили остаточно монополізувати владу на місцевому рівні за рахунок рейдерського захоплення і привласнення повноважень районних у місті Дніпропетровську рад.


Благими намірами вимощена дорога у пекло

Рейдеро-рейхформатори, прикриваючись суттєвою економією коштів, хочуть ліквідувати представницькі органи районних у місті Дніпропетровську територіальних громад – безоплатних районних депутатів. Згідно з їх «логікою», у місті Дніпропетровську зникнуть вісім існуючих районів, а натомість з’являться два – Лівобережний та Правобережний. Отже, в моєму паспорті замість Красногвардійського району з’явиться печатка Правобережного району міста Дніпропетровська.
Міські депутати в багнети сприймають будь-яке перейменування вулиць, а тут радо проголосували за рейхформу – змінити адреси у всьому обласному центрі (!?!). ЕКОНОМІЯ!!!

Закон – один для всіх!

Відповідно до статті 7. Конституції, в Україні визнається і гарантується місцеве самоврядування.

Відповідно до статті 140. (КУ), місцеве самоврядування є правом територіальної громади.

Згідно статті 5., Закон України „Про місцеве самоврядування в Україні” система місцевого самоврядування включає:

Відповідно до статті 6., цього закону, первинним суб'єктом місцевого самоврядування, основним носієм його функцій і повноважень є Територіальна громада.

Відповідно до статті 10., Ради - представницькі органи місцевого самоврядування, що представляють відповідні територіальні громади.

 Відповідно до  статті 16., всі органи місцевого самоврядування є юридичними особами.

Відповідно до статті 24., цього закону, органи місцевого самоврядування та їх посадові особи діють лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, передбачені Конституцією і законами України, та керуються у своїй діяльності Конституцією і законами України.

Не рубайте сук на якому сидите

Відповідно статті 26. Кримінального кодексу України, співучастю у злочині є умисна спільна участь декількох суб'єктів злочину у вчиненні умисного злочину.

Стаття 27. (ККУ) чітко визначає види співучасників злочину та зазначає, що поряд із виконавцем, є організатор, підбурювач та пособник. Пособником є особа, яка порадами, вказівками, наданням засобів чи знарядь або усуненням перешкод сприяла вчиненню злочину іншими співучасниками.

Відповідно до статті 353 (ККУ), самовільне присвоєння владних повноважень карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ЗЛОЧИН

Повідомляю всі правоохоронні органи у місті  Дніпропетровську та області (Прокуратуру, СБУ, МВС) про скоєння злочину посадовими особами (антиконституційний переворот) за рахунок узурпації влади на місцевому рівні депутатами Дніпропетровської міської ради.

Прошу надати відповідну правову оцінку діям нелегітимного представницького органу – Дніпропетровська міська рада.


Свідок злочину, Сергій Філіпенко

Матеріал по темі: 

ЗДІЙСНИМО КОНСТИТУЦІЙНИЙ ПЕРЕВОРОТ!

1 коментар:

  1. Выход из кризиса власти прост – возрождение территориальных громад де-юре и де-факто или права народу – власть территориальным громадам!
    Всем выполнить Конституцию и Законы, что не было сделано оставшейся с 1991 года по настоящее время советской командно-административной системой.
    Реальная территориальная громада (община) должна создавать у человека чувство (сознание) хозяина своей земли (территории громады, государства), когда заходишь к власти или в коммунальные службы, знаешь и чувствуешь, что не они тебя имеют..., а ты их можешь, как хочешь, если они позволят себе работать не по закону и нарушать твои права, что работают чиновники, так как МЫ предписали в Уставе громады (общины), а не как им высокое начальство указало сверху…
    Потому что территориальная громада должна собрать собрание, утвердить свой устав с учетом интересов всех жителей, избрать свои органы управления громады и создать (учредить) свои (на территории громады) органы власти, что должно быть отражено в Положениях (Уставах) органов власти и коммунальных предприятий по которым они должны действовать, выполняя Конституцию и Законы Украины.
    Потому что вся земля и коммунальное имущество на территории принадлежит всем жителям территориальной громады, о чем должен быть Реестр собственников громады и всего имущества, а не чиновники от имени громады…
    Национальное богатство Украины (земля, природные ресурсы, все имущество…) принадлежит Украинскому народу, которым он должен распоряжаться, создав свои органы власти, а не чиновники, присвоившие себе право управлять землей и имуществом от имени народа – громады.
    ТОЛЬКО В ЭТОМ СЛУЧАЕ у народа будет чувство собственника и самое главное чувство ДОСТОИНСТВА, и он будет защищать свою территорию и государство как свое, создавать территориальную самооборону, а люди будут знать своих ответственных в доме и квартале за порядок в любой ситуации и смогут защитить свою страну от любого посягательства на их собственность.
    https://www.facebook.com/notes/%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%80-%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%81%D0%BE/%D0%B2%D1%81%D0%B5-%D0%BE-%D1%82%D0%B5%D1%80%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%BE%D0%B9-%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%B8/707597076026432

    ВідповістиВидалити