- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

понеділок, 14 грудня 2015 р.

РЕЙДЕР ФІЛАТОff ПЛЮВАff НА ФАНАТОff (історія одного розчарування)

«Не треба зачаровуватись,
щоб потім не розчаровуватись...»
Олег Тягнибок, Дніпропетровськ, 2012 рік.

Сьогодні, пелена рожевих марень і ілюзій та зефірно-мармеладних післявиборних сподівань, стрімко розсіюється. Ті, хто іще вчора ламали списи у віртуальних баталіях (розігріваючи клавіатуру свого компа до стану плавлення), в суперечках з апонентами доводячи правильність свого вибору, сьогодні - обливають брудом і плюються отрутою при згадуванні лише прізвища свого недавнього куміра.

Отже, ось, що ми підгледіли на сторінці в ФБ, дніпропетровського активіста Андрія Бута буквально сьогодні:
«Попри свої гарні обіцянки "Не підвести та не зрадити" мер міста Філатов нас підвів та зрадив. Як заявив він сьогодні на апаратному засіданні виконкому, йому не потрібні жодні поради та рекомендації від громадськості на жодну тему в жодному вигляді та місці. Для рекомендацій в нього є друг та соратник Корбан, який скаже йому, як займатися дерибаном бюджетних коштів, комунальної власності, перерозподілом ринків. Ми не зможемо щось на цю тему рекомендувати цьому досвіченому рейдеру. Філатов готовий взяти представників громадськості на роботу 2500-3000 гривень, якщо вони готові слухняно виконувати його злочинні розпорядження. Отже, можете не писати йому письмових звернень, рекомендацій в ФБ. Це нікого не цікавить. Він сподівається, що йому допоможе недоторканість депутата Верховної Ради, якої він досі не позбавлений завдяки тому, що він та його соратники з Укропу за неї не голосували, змова з антинародним режимом Порошенка-Яценюка, залаштункова змова з іншими олігархічними силами, якою він займеться цього тижня. Мені такий глухий до народу мер не потрібний. Я 25 років боровся за свободу України, проведення політики в інтересах трударів, українізацію, верховенство права. . Боротимусь й надалі, зокрема, проти міської влади, яка стала на антинародний шлях. Отже, Філатов та його команда можуть не витрачати час на нові погрози закатати мене асфальтом, відправити в травматологію. Я готовий віддати своє життя за Україну та українських трударів.Втім, можливо у Філатова після вчорашнього просто боліла голова, його попустить, він передумає. Я й надалі готовий до співпраці в інтересах трударів міста..»

«Андрій Бут Хай Філатов сушить сухарі до чаю
Андрій Бут В поліцію на допит хай його запросять. Чи в нього досі депутатська недоторканість?
Подобається • Відповісти • 4 хв
Сергей Воробей Андрей, не надо мне все это высказывать. Вы можете сходить на чаепитие и там что-то сказать. 
Но, похоже, вас оскорбила невозможность получать какие-то сумасшедшие деньги, работая советником. 
Но иначе не бывает. Для начала стоит показать себя профи и пахарем и заработать авторитет.
Андрій Бут Я вже сьогодні до нього сходив та все почув. Можливо, в нього після вчорашнього голова боліла. Буває. Хай поп`є чайку. Попустить. Я завжди готовий до конструктивної співпраці. Мої контакти знають. Хай звертаються. На безглузді посиденьки час не марнуватиму. Для початку Філатов сказав , що він знає мене з Майдану, що добре знаю питання міського транспорту, просив ввести в курс справи щодо зриву виконання рішень тендерів із закупілі тролейбусів для міста тому просив підготувати пропозиції до Програми розвитку транспорту на 2016- 2020 рік, які я йому передав тиждень тому. Він подякував. Сьогодні я підготував йому пропозиції з іншого питання. Він сказав, що жодних порад громадськості не потребує, а я не потребую мера, який глухий до народних вимог. Мені жодних посад не треба. Тому, хай вибачається. Я готовий все забути та конструктивно співпрацювати.
Ніхто й не просить жодної зарплати. Важливо, щоб міська влада чула вимоги трударів міста.
Сергей Воробей Странно. 
А зачем тогда на чай зовет?
Подобається • Відповісти • 31 хв
Андрій Бут Щоб запропонувати тим, хто цього бажає, за 2500-3000 гривень слухняно виконувати його злочинняі розпорядження стосовно дерибану бюджету та комунальної власності, перерозподілу ринків, а радити йому нічого не треба. Для цього в нього є Корбан. Ще раз, мені жодні посади та регалії не потрібні.
Алла Янсен Эти руки ничого не брали!и брать не будут?
Сергей Воробей А зачем столько букв? 
Я так себе мыслю, что его просто достали непрошеные и некомпетентные советчики, что он теперь от всех шарахается.
Подобається • Відповісти • 3 хв
Андрій Бут На те він й міський голова, щоб відокремлювати зерна від плевел. Я не вважаю свою думку істиною в останній інстанції, але він повинен зібрати всі думки та прийняти своє рішеня, а не відмовлятися чути всіх, крім Корбана. Нам істерички на посаді мера не потрібні.
Felix Nesteroff А чьи это такие зажигательные комментарии под пунктами Михаил Тонконогий? И, кстати, какэто? Миша в партии Укроп. И, при этом, Миша же жулик и хитросделаный ребенок-индиго (прямо следует из комментариев). Партбилеты раздаются на улицах как рекламные флаера?
Не подобається • Відповісти • 1 • 3 год
Mikhaylo Tonkonogyi Тут не в том дело))
просто конструктив никто воспринимать не хочет, и отрабатывают "инвестиции" в красивый глагол)))
Просто транспорт - это излюбленная тема для пиара всех власть придержащих))
Им удобно так)))
И я не член УКРОПа, если что))
Бут Андрій Коментарі громадського діяча Новохатка. При цьому, як людина об`єктивна, відзначу, що серед викладених вище пропозиціях є й правильні та конструкттивні. Міський голова повинен зібрати всі пропозиції та, проаналізувавши їх, відібравши зерна від плевел, схвалити свої рішення, а не спиратися на думку лише Генадія Олеговича Корбана за всієї моєї поваги до нього.
Тамара Бобко Хто читає філатова у фб,давно зрозумів , що це банальний і пустословий істерик....відписалась,бо якось бридко читать такі істерики від чоловіка...
Юлия Герасименко А на что вы все надеялись,когда голосовали за эту банду?
Подобається • Відповісти • 49 хв
Андрій Бут Ми оптимісти. Тим більше, що антиукраїнський опозиційний блок за межою добра та зла. Я завжди обираю з того, що є.
Подобається • Відповісти • Щойно
Андрій Бут На жаль, в другому турі не було, наприклад, Дорофєєва.
Yuriy Ignatenko як-так "на чай"? не "кофє піть ідьошь?" що взагалі у вас в днепрі відбувається? зрада якась, їй-богу!
Андрій Бут Як повідомив Філатов, цей тиждень він присвятить залаштунковій змові з іншими олігархічними силами за рахунок трударів міста.
Юлия Герасименко Андрей, не множко запутался и чужих,принял за своих. Бывает)))
Подобається • Відповісти • 6 хв
Андрій Бут Я не заплутався. Я 25 років боровся та боротимусь й надалі за свободу України, проведення політики в інтересах трударів, українізацію, верховенство права, відкриту та прозору політику, здатність влади чути вимоги трударів. Моє ставлення до окремих партій та політиків завжди визначалось й визначатиметься надалі відповідністю їхніх дій моїм ідейним поглядам,
Дмитрий Белый поширив Ваш допис.9 хв. •Вот так вот ярые поклонники Филатова разочаровываются в нем!
Сергей Борода • 46 спільних друзів
Да уж, у многих пелена с глаз упала как у вас.Он всегда считал людей нулями,ничего не изменилось и после выборов.Чудес не бывает.
Володимир Цапенко Знову все як завжди?
Alla Artemeva Спрос является первичным, а предложение вторично. Не хочется вспоминать про грязь и свинью, но пьющий всегда найдет, что выпить. В связи с этим следовало бы возродить ЛТП и вытрезвители, повлиять на жизненный выбор пьющего нельзя, возможны только временные меры воздействия. И какой смысл участковому жаловаться?
»
«Віталій Роменський поширив Ваш допис.
18 хв • 
Бачу оргазм минув .Вже з'явилися слова "зрада".А якщо б за Вілкула проголосували,то зради не було б )
Юлия Герасименко А Філатов-корбан, це який блок? Тільки не пиши,що проукраїнський!
Андрій Бут З одного боку, я оптиміст. З іншого, антиукраїнський опозиційний блок для мене завжли був та буде за межою добра та зла тоді, як інші, в залежності від їхньої конкретної діяльності. Станом на 17.20 14 грудня діяльність Філатова є антинародною. Далі дивитимемось.
Ionchikov Aleksey первый - пошел)
Дмитрий Белый Сказано ведь все правильно, ни к чему не придерешься. Конечно если смотреть трезвыми глазами на все происходящее
Ionchikov Aleksey спору нет, но вопрос: филатов вдруг резко поменялся? или же он всегда таким был?)))
Андрій Бут Я завжди казав, що підтримуватиму Філатова лише за умов відповідності його діяльності моїм поглядам. Станом на17.26 14 грудня його діяльність цим умовам не відповідає.
Андрій Бут Тиждень тому діяльність Філатова була, за моєю оцінкою, відкритою та прозорою, він був готовий почути народні вимоги.
Natalia Dmitrenko Легализовать игральные залы только за пределами городов в особом месте. Это такая зараза,как наркотики. Кто подсел -,потом не выбраться. Дети очень поддаются
Не подобається • Відповісти • 3 • 7 год
Слава Николаевич Кузькин На коммунаре рынок Каскад.Как стояло так и стоит.
»


А, ось, що він (Андрій Бут) городив іще вчора:

















14 коментарів:

  1. Елена Кистрица А в каком контексте прозвучали слова, что он будет слушать только Корбана?
    Подобається • Відповісти • 1 год
    Андрій Бут В тому контексті , що підготовані мною пропозиції, він відмовився прийняти, заявивши що жодних порад громадськості в жодному місці та вигляді він не потребує. Наприкінці квітня колишня в.о. міського голови Галина Іллівна Булавка сказала мені, що Корбан це її ідейний вчитель, але, оскільки в подальшому вона відмовилась бути слухняною іграшкою в руках Корбана, а , натомість, завжди була уважна до вимог трударів, Філатов погрожує її посадити до в`язниці. Сьогодні на апаратному засіданні виконкому Філатов заявив, що демократичної практики часів Булавки не буде. Отже, він слухатиметься лише Корбана.
    Т.е. это вами придуманная логическая цепочка? Удивлена терпению Филатова.
    Подобається • Відповісти • 17 хв
    Андрій Бут Отже, будемо, як в добрі совкові часи сподіватися на те, що влада про нас думає, хоча вона нас й чути не хоче. При цьому, зверніть увагу, що , як можуть підтвердити числені свідки, порядок засідання я не порушував. Я значно більше здивований народним терпінням, тим, що народ не повикидав антинародну владу з вікон. Втім, вона може незабаром допроситися.
    Viktor Lutaenko Звiсно з дивану легше, чим конкретно вiдповiдать. Аби був городським, пiшов би.
    Андрій Бут В мене нема такого золотого запасу, як у Філатова та його друга Корбана, а без нього в сьогоднішніх умовах кандидати та партії не мають жодних шансів. Коли українські трударі згуртуються у вільні профспілки, які боротимуться за їхні права за допомогою страйків, коли буде створено партію, яка спиратиметься на ці профспілки, я готовий висуватися від цієї партії кандидатом на будь-яку посаду. Сьогодні борюсь за права українських трударів всіма засобами, як реальними, так і віртуальними. Були в мене оптимістичні сподівання на те, що міська влада на чолі з Філатовим буде здатна чути вимоги українських трударів, але сьогоднішня ранкова заява Філатова мені у вічі перекреслила ці мої надії. Коли влада не чує трударів, вона підштовхує їх до того, що вони викинуть її у вікна. І це, на жаль, може статися реально, а не віртуально.
    Елена Степанян • Друзі з Дима Кашик та 43 інших
    Андрей Бут! Вы повторяете, как мантру "антиукраинский оппозиционный блок", обьясните мне , пожалуйста, значение этой фразы! Это самовнушение? Или может само слово "оппозиция" Вас раздражает? Вы ведь привыкший у руля всегда стоять, не так ли?) Так новый, Вами поддерживаемый, мэр города , уже предоставил Вам эту возможность, то ли еще будет....Депутатский корпус ОБ-это интеллигентные, образованные люди! Общаясь с депутатами горсовета, я ничего не услышала антиукраинского в их месседжах! Или это Вы тешите свое сознание таким нестандартным образом?

    ВідповістиВидалити
  2. Андрій Бут Все місто чудово пам`ятає шалену істерію опозиційного блоку щодо перейменування топонімів нашого міста на честь українських героїв, широко відомі ваші виступи проти українізації. Я сам в опозиції до антинародного режиму Порошенка-Яценюка, міської влади. Протистояння між патріотичними та антиукраїнськими силами, яке почалось з часу протистояння Кравчука та Кучми використовувалось олігархічними силами для їхнього приходу до влади, хоча всі олігархічні партії були та залишаються однаково далекими від інтересів українських трударів, як це чудово видно на прикладі Порошенка та Філатова. Це протистояння призвело до війни тоді, як в європейських країнах відбувається протистояння між соціал-демократичними та ліберально-консервативним партіями, яке сприяє соціальному та економічному розвитку цих країн. Змініть свою позицію, припиніть виступати проти українізації і я готовий до кронструктивної співпраці з вами в багатьох питаннях, адже в політиці нема вічних ворогів та друзів. Є вічні принципи, погляди та інтереси.
    Елена Степанян По поводу переименований-это не была истерия, это было отстаивание интересов наших граждан Украины,жителей города Днепропетровска, вынести этот вопрос на городской референдум ! Не могут активисты-общественники решать судьбу всего города!
    Андрій Бут Судячи з низького рівня соціальної, національної та громадянської свідомості, солідарності та активності, які покірно дозволяють антинародній владі та олігархам грабувати себе, більшість громадян не завжди права та потребує виховної роботи, зокрема, на прикладі українських героїв на честь яких перейменовано топоніми. Краще б питали думки громадян про соціально-економічну політику. Пропоную припинити дискусію на цю тему та знайти точки для конструктивної співпраці.
    Елена Степанян Андрей, а это горячее обсуждение Ваших переименований ( стосовно Менахем Мендл Шнеєрсона) !
    Андрій Бут Як бачите, старалися вшанувати відомих представників нашого міста незалежно від їхнього етнічного походження. На відміну від мешканця Одеси Бабеля, Менахем Мендл Шнеєрсон був мешканцем нашого міста. На його честь маса євреїв з усього світу їде до нашого міста, що тягне за собою збільшення грошових потоків до нашого міста.
    Подобається • Відповісти • 3 хв
    Андрій Бут Я з великою повагою ставлюсь до всіх народів, захоплююсь їхньою культурою, але Україна повинна залишитися саме Україною, а не розчинитися в глобалізаційному морі, як і кожен народ, повинен зберегти себе.

    ВідповістиВидалити
  3. Vladimir Shiyan з Gennadiy Voitov та ще 8.
    1 год. •
    Товарищи, близятся времена прозрения. Я замечаю как те, кто ранее агитировал за Филатова, кто был активистом УКРОПа, они теперь возмущаются и не хотят соглашаться с ведением дел в духе Бориса Альбертовича. К чему я это всё ? - Да к тому что Крупский восстановлен, Прилипа восстановлена, Борис Альбертович лично агитировал за Сидоренка на должность председателя Кировского рай.совета. Для тех кто запамятовал, напомню: это бывший Регионаловец и не просто шестак рядовой, а один из фронтменов, руководил в Кировском районе предвыборным штабом. Могу ещё мысли свои продолжить, помните как недавно Борис Альбертович заявил, что кресло секретаря гор.совета - это пустяк, так почему же он хочет Камиля Примакова видеть в этом кресле, ему нужен человек который будет его слушаться беспрекословно, потому что если это будет представитель другой фракции, то его слушаться никто не будет, его работу мэр не контролирует и не может снять с должности, это сделать могут только депутаты.
    Так что ? Вспоминаете времена Куличенка, когда полный беспредел был, мнение людей никто не слушал, мнение коллег никто не слушал ? Делалось то, что хочется мэру и находились отговорки, находились отмазки и так далее.
    Привет всем, кто ещё не опомнился и всем, кто уже это сделал
    Кирилл Епик Ну да, лидер автомайдана Тарас Здреник уже увидел, что такой БАФ и как он действует.Не подобається • Відповісти • 1 • 1 год
    Vika Stam просто филатову очень выгодно сделать Примакова секретарем, безвольного и подконтрольного, а то что он умоляет полномочия секретаря, демонстрирует его либо тупость, либо опять тупость))) то есть он тупой , если сам в это верит, или тупой, думая, что заставит в это поверить кого-то еще.
    Не подобається • Відповісти • 1 • 1 год
    Алексей Лозовой Андрій Бут ранее был ярым поклонником Филатова, но сейчас все наоборот, почти в каждом посту мы видим ненавистную речь адресованную Борису Альбертовичу. Хотя, чему удивляться? Мне кажется, что в скором времени все поклонники Филатова возненавидят его, так как он переступает все рамки дозволенного.
    Бут Андрій На Південмаші відбувається лише збирання тролейбусів із готових частин, в тендерах брав участь порошенківський Богдан, львівський автозавод, російські та біларуські підприємства. Я поширював англійською мовою інформацію в західних спільнотах ФБ про тендери. Обиратись має пропозиція ха співвідношенням ціни та якості.

    ВідповістиВидалити
  4. Бут Андрій Найбільші українці-патріоти Коломойський та Корбан.
    Андрій Бут
    1 год •
    Дивно, але господарі 9 каналу, ще не повідомили його дирекцію, що в нашому місті гаркавлість ведучих запроваджується, як норма
    Ольга Владимирова як смішно, Андрію, "обхохочешься") а Ви помітили, до речі, що "господарі" нашого каналу не гаркавлять?)
    Подобається • Відповісти • 50 хв
    Андрій Бут Помітив, а також те, що державною мовою розмовляти вони не бажають. Спасибі за поправку слова. Сам думав, але не згадав. Й гугл-перекладач клинить.
    Подобається • Відповісти • 45 хв
    Ольга Владимирова Андрій Бут бажають чи ні - того не знаю. не дуже володіють - це так. але це ще не означає, що не бажають.
    Подобається • Відповісти • 43 хв
    Evgeny Gendin Андрій Бут: вы, оказывается, не только шизофреник, но и антисемит галимый. точнее, не шизофреник - шизофгеник. угод, мегзавец и немножко пидог.
    Подобається • Відповісти • 6 хв
    Андрій Бут Гадаю, що такому молодому, енергійному, розумному( сподіваюсь, що не весь розум пропив) чоловіку, як Філатов нескладно перейти на держану мову. Зрештою, його чомусь не били в голову так, як Клічка. Посада зобов`язує.
    Подобається • Відповісти • 5 хв
    Андрій Бут Це такі геніальні радники у Філатова, які не здатні щось заперечити на переходять на хамство? Наприкінці ХІХ сторіччя український вчений та громадський діяч Михайло Драгоманов писав, що найбільшою проблемою великого єврейського народу є його солідарність та відсутність боротьби зі своєю паразитичною верхою. Як регулярно бувало в історії великого єврейського народу, коли народне обурення доходило до своєї межі таких , як Коломойський, Корбан, Гендін не було у відповідній країні Невинними жертвами ставали міліони чесних євреїв. Потім паразити поверталися та отримували за невинних євреїв ще й компенсацію.

    ВідповістиВидалити
  5. Максим Ряпулов панеБут, ви так часто-густо пишете про "глуху до трударів владу", що складається два чітких розуміння:
    1. правильно Філатов вам відмовляє
    2. ви самі не менш глухі до співрозмовників (в усих своїх іпостасях на фб)
    рекомендую придивится до пана Гранд-Скубіка - у вас багато спільного.
    Подобається • Відповісти • 2 • 2 год
    Андрій Бут Хай Борис на нас чекає. Зможе уявити, що він летить в космос.
    Ihor Boldin Прочитал вышенаписанные комментарии. Ужааас. Активисты города Днепропетровска. По-моему, основная проблема не в блондинках, не в манере общения Филатова и т.д. А главная проблема - в вас самих. В вашем внутреннем мире. Как кто-то или что-то не сделат, вам всё плохо ..... Так почему вы стремились так попасть, в частности, на эту встречу: такое ощущение, что через окна сейчас полезуют, если не пропустят через вход? Что других занятий в жизни нет, кроме как обсуждать кого-то? Низко.
    Подобається • Відповісти • 7 • 1 год
    Андрій Бут Робітник комунального підприємства захищає свого керівника мера. Це прислужництво.
    Подобається • Відповісти • 52 хв • Відредагований
    Андрій Бут Як сказала одна моя подруга, я вислуховую всі думки та роблю свої висновки. Ніхто не може нав`язати мені своєї думки. Натомість, Філатов інших думок чути не бажає.
    Подобається • Відповісти • 1 год
    Андрій Бут Так. Ми живемо в реальному світі, а не в монастирі. Тому, нам не байдужа політика міської влади. Пану Болдіну теж не байдужа справа фінансування його діяльності з розвитку спорту.
    Подобається • Відповісти • 1 год
    Андрій Бут На чай з Філатовим бажання йти в мене не було, адже Філатов мені ще в понеділок заявив, що прислухатиметься лише до Корбана.
    Андрій Бут Во-во. Хай Філатов в питаннях транспорта до Тонконогого прислухається. Їздитимемо в маршрутках за 10 гривень. Тим швидше на Філатова чекає політ в космос.
    Подобається • Відповісти • 2 • 36 хв
    Ihor Boldin В этих словах есть рационализм. По 10 гривен, по-моему к этому все идет.
    Подобається • Відповісти • 31 хв
    Mikhaylo Tonkonogyi Игорь, к этому придет, когда с маршрутчиков начнут требовать 150% в белую работать. Люди и так платят миллионные налоги, содержат базы, платят зарплаты тясячам жителей города, а их если будут брать за горло, то тогда обоснованный тариф будет гривен 8 не меньше.
    А сейчас великие Трудари обижаютсЯ, что по 5 ездят.
    Подобається • Відповісти • 14 хв

    ВідповістиВидалити
  6. Андрій Бут Не треба за наш рахунок вирішувати проблеми наближених до влади підприємств. Слід боротися з корупційними поборами з перевізниками, антимонопольною змовою на ринці бензину та дизельного палива. Знайшли пасажирів, які терплять пограбування та доять їх.
    Подобається • Відповісти • 1 хв.
    hor Boldin Да, вы правы, что мне не безразлична моя деятельность в направлении развития детско-юношеского спорта. Но я не только критикую. Я беру и делаю. Вне зависимости от обстоятельств. К тому же не за деньги местного бюджета. Ни один проект реализованный мною не был поддержан руководителями молодежно-спортивного управления.
    Кирило Дороленко Михаил Тонконогий, ти впевнений, що тобі ще цікаво в цьому місті. Може Німечинна?
    Подобається • Відповісти • 1 • 24 хв • Відредагований
    Ihor Boldin Наверно лучше Тель-Авив или Хайфа, а не Германия.
    Подобається • Відповісти • 14 хв
    Mikhaylo Tonkonogyi Kirill Dorolenko, да, это мой родной город, и я его не предам. И на рсстерзание "общественникам" тоже не собираюсь отдавать))
    Подобається • Відповісти • 4 хв
    Андрій Бут Це чесні представники великого єврейського народу їдуть до Ізраїлю. Тонконогий не з їхнього числа.
    Олег Черненко Він роздесятерився . Цих бутів під різними прізвиськами та фото не менше десятка
    Подобається • Відповісти •
    55 хвNataliya Gorgunova Отож
    Подобається • Відповісти • 1 хв.
    Nataliya Gorgunova Бут Андрій Різним Цукербергам нереально закрити мені рот

    ВідповістиВидалити
  7. Голові Верховної Ради України В.Б. Гройсману.
    Генеральному прокурору України В. М. Шокіну
    В грудні 2015 року Дніпропетровський міський голова Б.А.Філатов розпочав реформування фінансової діяльності Департаментів та Управлінь Дніпропетровської міської ради. Реформування розпочато без відповідного рішення Дніпропетровської міської ради про зміну структури виконкому Дніпропетровської міської ради, що є грубим порушенням Закону про місцеве самоврядування. о процесу реформування залучено працівників Приватбанку, що, враховуючи зв`язки Філатова з групою Приват, є явним конфліктом інтересів та спричинене корисливими мотивами. Завдяки тому, що Філатов та інші депутати Верховної Ради-члени партії Укроп не голосував за позбавлення його депутатської недоторканості в зв`язку з обранням міськи м головою 26 листопада 2015 , зараз його не можна притягнути до відповідальності. Виходячи з цього , вимагаємо:
    1. Позбавити Б.А.Філатова недоторканості депутата Верховної Ради України.
    2. Притягнути його до відповідальності за зловживання службовим становищем Дніпропетровського міського голови
    Координатор ГО « Громадський комітет боротьби з
    корупцією, організованою злочинністю та порушенням
    прав громадян А.М.Бут
    19.12.2015

    ВідповістиВидалити
  8. Бут Андрій Поки не будуть створені сильні вільні профспілки, на які спиратиметься партія, яка діятиме в інтересах українських трударів, нічого не зміниться. PS Такі , як Філатов можуть допроситися до простого засобу вирішення для народу проблеми їхнього знаходждення при владі- викидання їх обуреним народом у вікна. Зможуть при цьому уявляти, що летять в космос.

    ВідповістиВидалити
  9. Бут Андрій Рекомендація Михайла Тонконогого є найкращою в світі рекомендацією. Легкий відзначився порушенням прав вільних профспілок на підприємстві, незаконним звільненням робітників. Наполегливо рекомендую прийняти Тонконогого до партії чесних людей, єдиної по-справжньому української партії Укропу
    Mikhaylo Tonkonogyi
    22 год ·
    Хорошие новости на сегодня не заканчиваются)))
    Поздравил директора КП "Днепропетровский Электротранспорт" Владимира Легкого с возвращением обратно, после ровно месячного господства Загидовского ставленника А.Афанасьева.
    Владимир Михайлович - это именно тот человек, который сумел взрастить предприятие, которое по праву является лучшим в Украине, и нужен во главе нашего коммунального гиганта. Под его началом трудятся более 2500 Днепропетровцев, и мы вместе уже 5 лет работаем над развитием городского электротранспорта.

    ВідповістиВидалити
  10. Бут Андрій Коли олігархи домовляться за рахунок трударів, це буде найгіршим варіантом.
    Андрей Богатырёв почувається замисленим.
    1 год. ·
    УРОКИ ФРАНЦУЗСКОГО
    Смотря на происходящее в городском совете нашего Днепропетровска, всё чаще вспоминаю ставшую крылатой фразу, сказанную на рубеже XV-XVI веков. "Король Франции забыл обиды герцога Орлеанского".
    Сказана она была Луи XII после восхождения на престол. До этого первый принц крови и представитель боковой ветви династии Валуа в разные периоды успел перессориться чуть ли не со всеми значимыми персонами в королевстве. По разным, вполне убедительным, причинам...
    Думаю, что слишком углубляться в историческо-династические дебри не стоит - Evgeny Gendin, продолжающий оставаться "слухом команды", периодически такое читает. И, наверное, догадывается, что речь идёт далеко не о бане в соцсетях. Важно, чтобы понимал не только он.
    Днепропетровск всегда был и остаётся сложным городом с многовекторным спектром тех, кого сейчас принято именовать политической и бизнес-элитой. Договариваться всё равно придётся - выигранная битва не означает окончательной победы в войне.И это одно из условий, условие необходимое, но не достаточное - думаю, Ludmila Kostryukova заметит один из основных терминов университетского курса логики))))

    ВідповістиВидалити
  11. Максим Ряпулов антон, вы не антон, а просто таки андон какой-то.
    с какого перепугу вы записали себя в трудари?
    общественник - ще как-то можно, но трудари - это не про вас.
    Anton Zurenko Бут Андрій Від моєї роботи по 12 годин на ногах в мене вже професійні хвороби( варикоз, спина часом болить). На відміну від Корбанів та Філатових, мені, як соціологу, доводиться спілкуватися з найрізноманітнішими верствами населення. Отже, я краще за Філатових знаю про потреби трударів.. Коли треба повиступати за їхні права робітники Півлденмашу та інших заводів звертаються до мене та моїх соратників.

    ВідповістиВидалити
  12. Лилия Войтова А..
    Забебали...
    Зачем постить заказухи...
    Подобається • Відповісти • 3 • 6 год
    Galina Ivanova Вилкула на вас нет! Кернеса целуйте, вот где мэр!
    Viktor Berezka Чему радуетесь, господин Богатырев?
    Андрій Бут Нема жодної користі для трударів нашого міста в тому, що одних глухих до народу бандитів змінили при владі інші. Завдання стоїть в тому, щоб або до Філатова повернувся слух, або на його місце прийшов інший мер, який знатиме про те, що ми не тупі гої, що ми тут ставимо та знімаємо мерів, а не якийсь Корбан чи Ахмєтов.
    Alexandr Chernobay Кадафи тоже так делал- расставлял на все должности своих шестерок. То может скоро и Филатова забьют камнями?

    ВідповістиВидалити
  13. Артем Лемешко • 42 спільні друзі
    Лишь бы эта борьба не была впустую.С Филатовым и его друзьями ,пришедшими к власти ,бороться все равно что с раковой опухолью,которая возникла ниоткуда и уже пустила свои метастазы.Не хочу Борю программировать на потерю слуха до народних вимог,но свою позицию он уже озвучил-не надо лезть ко мне со своими советами...
    Андрій Бут Ми ж не можемо порадити йому, як займатися дерибаном. Для цього є Корбан.
    Подобається • Відповісти • 8 хв
    Андрій Бут Влітку1990 року вперше святкували свято козацької слави. Пам`ятаю колону в степу завширшки 10 людей, а коли відходив на 10 метрів від колони від обрію до обрію. Біля козацького вогнища в мене був тост " За те, щоб Україна за 10 років була незалежною !". Гадаю, що ані я зі своїм юнацьким 18-річним оптимізмом, ані хтось інший не думав, що Україна отримає незалежність за рік. Отже, борімося й поборемо !
    Андрій Бут
    6 год •
    Vitaliy Teplov
    11 год. •
    Новость от днепропетровского горсовета:
    "Все желающие смогут получить лампадку с вифлеемским огнем в помещении городского совета на первом этаже возле урны Святого Николая, отмечают в управлении".
    Мне нравится это уточнение - "возле урны Николая". С прахом?
    ПодобаєтьсяКоментуватиПоширити
    9 comments
    1 поширення
    Коментарі
    Міша Олеан Взагалі то слово урна ще до смітника вживають...
    Не подобається • Відповісти • 1 • 6 год

    ВідповістиВидалити
  14. Андрій Бут Отож
    Подобається • Відповісти • 6 год
    Андрій Бут Мої пропозиції до влади та пропозиції всіх інших активістів сказали туди й відносити.
    Подобається • Відповісти • 6 год
    Міша Олеан Це вони гугл перекладач використали з російської))) Може їм словник Української мови подарувати?
    Подобається • Відповісти • 6 год
    Андрій Бут Як сказав Філатов, їм поради, зокрема, філологічні, не потрібні. Враховуючи антиукраїнську сутність Філатова, на російську мову перейшли тепер навіть ті його підлеглі, які чудово володіють українською, наприклад, начальник управління культури Хорошилов.
    Подобається • Відповісти • 6 год
    Міша Олеан н-да... Не гарно це.
    Подобається • Відповісти • 1 • 6 год
    Нина Мороз Бут Андрый Хай подумають про свою поведінку. Я готовий все забути, пробачити та конструкивно співпрацювати на благо міста.
    Подобається • Відповісти • 5 год
    Юлия Герасименко А завтра всем скажут, что на сессии нужно ходить в кепа
    Не подобається • Відповісти • 1 • 4 год
    Андрій Бут В кіпі
    Подобається • Відповісти • 3 хв
    Андрій Бут Тонконогий, до речі, так і ходить. Треба прийняти його до Укропу, як партії чесних людей. Виявляється, що попри те, що його висунули кандидатом в депутати Індустріальної ради від Укропу, до партії його досі не прийняли попри його палке бажання. Це нам, тупим та чесним гоїям там нема чого робити. Рекомендую до партії Тонконогого.
    Анатолий Иванов нехай хорошилов театрами та музичними школами займається, а то вже як пономарь - лампадки раздає.
    Андрій Бут Підтримують московську УПЦ всіма силами.

    ВідповістиВидалити