- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

суботу, 27 лютого 2016 р.

Загід Краснов опублікував зауваження щодо правил поведінки у тронній залі монарха Філатова (документ)

На своїй сторінці у „Фейсбук” лідер політичної партії „Громадська сила” Загід Краснов звернувся до журналістів місцевих ЗМІ з приводу останніх подій, які відбуваються за лаштунками Дніпропетровської міської ради у формуванні „промерської більшості”, зменшення рівня демократії та встановлення контролю над ЗМІ.

Я считаю, власть, сконцентрированная в руках одного человека, не имеет ничего общего с эффективным управлением городом.
Маниакальное желание нашего мэра получить безоговорочную власть граничит с здравым смыслом.
Почему в городском совете должна быть только промэрская коалиция, если мэр собирается все делать по закону и во благо горожан?
Читайте також: 

Філатов запевняє, що його команда здолала кругову поруку

Почему устанавливается тотальный контроль над СМИ?
Господа журналисты, я уверен, многие из вас прозрели и увидели какую демократию готовит нам городской голова.
Также уверен, большинство журналистов все знало и раньше.
Если вы промолчите сейчас, завтра вам не дадут сказать ни слова.
Я публикую замечания, касающиеся проекта городского головы "о пропускной системе" и о том, как нужно себя вести в тронном зале нашего монарха.
Читайте також: 

Очередное избиение депутата в Днепропетровске (ФОТО, ВИДЕО)

Предлагаю комплексно подойти к вопросу доступа средств массовой информации и честного освещения ими работы городского совета.
Читайте також:

Філатов прокоментував «злуку» з опоблоківцями


Поможем мэру не врать людям?
Или не позволим продолжать врать?
” – зазначено у повідомленні.






Немає коментарів:

Дописати коментар