- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

неділю, 17 січня 2016 р.

Патріотичне об’єднання «Оріяна» провело свою звітно-виборчу конференцію


Під час сьогоднішньої звітно-виборчої конференції Громадської організації «Патріотичне об’єднання «Оріяна», голова правління Надія Таршин підвела підсумки за рік діяльності команди волонтерів.


«Наразі в нашому місті багато потужних волонтерських організацій, які можливо мають вагому підтримку з боку можновладців адміністрації, але ми робили те, що можливо не робили інші: пекли пиріжки, коржі, варили голубці, хто міг допомагав грошима, а хто міг – все це доправляв на передову» - зауважила в своєму звіті голова організації.
На конференції було затверджено склад координаційної ради, контрольно-ревізійної комісії, а також переобрано Голову організації. Головою організації повторно, одностайно обрали Надію Таршин.

Більш розлого: 

Волонтери з ГО «ПО «Оріяна» відзвітували про свою діяльність


Більше деталей у фоторепортажі та відеозвіті.

1 коментар:

  1. Наш пострел(Л.О.К.)везде успел и В.Богонис в рот позаглядывать и у волонтеров отметится!

    ВідповістиВидалити