- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

неділю, 17 січня 2016 р.

Волонтери з ГО «ПО «Оріяна» відзвітували про свою діяльність

17.01. 2016р. у «Українському центрі Софія» м. Дніпропетровськ вул. Ясельна 1 відбулася звітно- виборча конференція Громадської організації «Патріотичне об*єднання «Оріяна».


Попри складні погодні умови не усі запрошені змогли бути присутніми на конференції, але най витриваліші все таки знайшли у собі силу і навіть у таку негоду прийшли. Були присутніми і запрошені гості з якими після Дніпропетровського Майдану ГО «ПО «Оріяна» постійно співпрацює у деяких напрямках своєї діяльності – зокрема волонтерство .
Конференція пройшла злагоджено і були розглянуті усі заплановані питання – це звіт голови громадської організації про виконану роботу за звітний період , звіт Наглядової ради. Заслухавши звіт голови організації Таршин Н. П. – конференція визнала роботу організації – задовільною. Голосували одноголосно. Звіт наглядової ради затвердили одноголосно. Відбулися вибори Ради організації, голови ГО і Наглядової ради. У Раду ГО обрані одноголосно: Іванченко С.А.; Подобна М.І.; Бойко О.В. ; Таршин Н.П.; Васіна Н.М.; Браженко Н.Г.; Осколенко Л.Г.. До Наглядової ради увійшли: Казначеєв Г. І.; Бартош І.І.; Покуса Л.Г.. Головою ГО «Патріотичне об*єднання «Оріяна» на підзвітний період було обрано одноголосно Таршин Надію Павлівну. Присутніх було проінформовано про створення відокремлених підрозділів організації у м. Івано-Франківськ – голова Дубініна Уляна Геогіївна, ; м. Костопіль Рівненської обл.- голова Тарасюк Юлія Євгенівна,; м. Новомосковськ Дніпропетровської обл.. – голова Браженко Наталія Григорівна. Були напрацьовані основні напрямки діяльності організації на майбутній рік і розподілені функціональні обо*язки між членами Ради. А ще співочий гурт привітав зібрання колядою і патріотичними піснями.
Слово було надано усім запрошеним, а всі присутні отримали багато нової і корисної інфомації.

Переглянути відео та фото з місця події можна ТУТ

Немає коментарів:

Дописати коментар