- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

понеділок, 22 червня 2015 р.

ВОЛОНТЕРИ ВІДВІДАЛИ ПЕРЕДОВУ ТА ДІЗНАЛИСЬ ПРО ЇЇ НАГАЛЬНІ ПОТРЕБИ (фотозвіт)


Вихідними волонтери громадської організації «Волонтерський центр допомоги військовим і цивільним «Вільна Доля» повернулись з Красногорівки та Марїнки.


Танкістам 28-ї механізованої бригади волонтери передали берці, кросівки, літню форму, панами, амуніцію, джерельну воду, харчі та ліки.  Також для потреб медиків 28-ї бригади на передову доправили машину швидкої допомоги, передану волонтерами міста Києва, а від волонтерів Дніпра (Оксана Марковськая, Евгенія Соковніна, Оксана Чорна) - дизельний генератор, ємності для питної води, гуму для машин швидкої допомоги та багато смаколиків. Придніпровський кухарський батальйон передав на передову сухі борщі, супи та солодощі.
Наступне відрядження на передову планується на 26 червня. Треба доукомплектувати танкистів 28-ї механізованої бригади, а також батальйон "Донбас", який несе варту під Маріуполем.

У цей тиждень потрібні:

- Берці - 50 пар.
- Кросівки - 30 пар.
- Форма - 60 комплектів
- Футболки - 140 шт.
- Бандани - 200 шт.
- Панами - 100 шт
- Амуніція 20 комплектів (пов'язки платформи, розвантаження, підсумки для магазинів).
- Планшет
- Дощовики - 20 шт.
- Рюкзаки - 20 шт.
- Тактичні рукавички - 60 пар.
- Сигарети - 20 блоків.
- Шкарпетки і труси.

Це приблизно коштує 93 500 грн.
Це все треба і треба зібрати за тиждень. Просимо приєднається до збору допомоги.
Координатор
: 097-631-07-74 – Любов

ПОТРЕБИ ПЕРЕДОВОЇ ЗАЛИШАЮТЬСЯ АКТУАЛЬНИМИ (докладніше)

Наші координати:
гривня - Приват Банк 5168 7572 3455 5482 Шаблій Сергій
Поточний рахунок:
АТ "Райффайзен Банк Аваль" м Київ
МФО - 380805
р / р - 26008468255
ЄДРПОУ- 39470004
Призначення платежу: благодійний внесок.

Наша сторінка у ФЕЙСБУК

Контактний телефон: +38 067 516 72 11

Будемо вдячні за будь-яку допомогу для наших військових у зоні АТО, а також для тих, хто отримав поранення різного ступеню тяжкості та проходить реабілітацію!

Дякуємо всім за поширення даної інформації.


Слава Україні!



































Немає коментарів:

Дописати коментар