- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

четвер, 26 березня 2015 р.

ЗАЯВА – ФАЛЬШИВКА: ПОСТАВИТИ КРАПКУ ЩОБ ПЕРЕГОРНУТИ СТОРІНКУ

Чесно кажучи не хотів повертатися до минулого. Але сьогодні зранку, на свою «електронку» (svf2011@ukr.net), отримав повідомлення від обуреного мешканця міста Павлограда Олександра Вітковського, який з блогу «Січеслав інфо», редактором якого я є, випадково дізнався про начебто підписану ним заяву громадських організацій Дніпропетровщини.

В телефонному режимі вдалося зясувати наступне: чесні імена Миколи Заремби та Олександра Вітковського були використані «в темну» без їхньої згоди, а з Юрієм Сусоровим (а не Сусаровим, як зазначено в заяві) та Юрієм Марченко було проведено «соцопитування» в телефонному режимі (постфактум), але проекту заяви вони не бачили, в своїх організаціях не обговорювали та згоди щодо консенсусного ухвалення заяви не відбувалося.
Повертаючись до матеріалу, опублікованого на ресурсі «Днепр. Главное», в якому фальсифікатори мене звинувачують у розповсюдженні недостовірної інформації, а саме:  «Мы видели заявление Сергея Филипенко, с ним состоялась беседа. В этом заявлении есть некоторые факты, которые не соответствуют действительности.
То, что Виктор Романенко назначен советником губернатора в конце февраля 2015 года, является правдой. Игорем Коломойским был подписан приказ по ОГА о назначении советника. В тоже время Виктор Романенко сложил полномочия главы правления ОО «Майдан Сичеслав», чтобы его личная позиция не пересекалась с позицией общественной организации. Исполняющим обязанности руководителя ОО назначен Луценко Роман Юрьевич», - заявила в комментарии пресс-секретарь «Майдан Сичеслав» Вероника Комиссар, - хочу зазначити, що рівень моєї «дезінформації», це несвідома, прикра помилка (фейк) на тлі тотально-глобальної брехні фальшивої заяви де шість підписів (як мінімум) - свідома фальсифікація.


Ставить крапку і перегортає сторінку, Сергій Філіпенко

1 коментар:

  1. А як щодо виконуючого обов'язки в організації. що є громадською і де громада має вирішувати хто і які обов'язки буде виконувати за її дорученням

    ВідповістиВидалити