- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

понеділок, 23 березня 2015 р.

ВІДКРИТА ЗАЯВА ПРО ВИХІД з ГО «МАЙДАН СІЧЕСЛАВ»

Я, Філіпенко Сергій Веніамінович, 1970 року народження, громадянин України, заявляю про свій вихід з лав Громадської організації «Майдан Січеслав».
Свій вибір роблю свідомо та виважено, бо не маю бажання бути учасником кишенькової організації, яка зробила свій вибір на підтримку тимчасового кримінально-олігархічного керівництва Дніпропетровської області, в подяку за призначення голови правління ГО «Майдан Січеслав» Віктора Романенка - радником голови Дніпропетровської ОДА Коломойського І. В. по зв’язках з громадськістю.


Майдан постав проти системи олігархічно-кланового устрою в країні. Небесна сотня свої душі і тіла поклала на вівтар боротьби для того, щоб Україна звільнилася від корупції в будь-яких проявах. Ми, перед ними в боргу!

З змістом заяви (нижче за текстом) громадських організацій Дніпропетровщини не згоден – запорукою стабільності Дніпропетровського регіону є його люди!

З повагою до рядового членства ГО «Майдан Січеслав», Сергій Філіпенко

Громадські організації Дніпропетровщини виступили проти тиску з боку СБУ на команду Дніпропетровської ОДА

Відповідну заву підготували ряд громадських організації Дніпропетровщини.

«СБУ звинуватило людей, які змогли забезпечити спокій в регіоні, у співпраці з контрабандистами. Такі дії лише загострюють ситуацію, провокують масові невдоволення серед населення по відношенню до спецслужб. Адже останні навпаки повинні відстоювати спокій, а не займатися популізмом та безпідставними обвинуваченнями. У ситуації, коли ворог безжально наступає на наш суверенітет,  і влада, і громада, і спецслужби повинні об’єднатися навколо миру. Пан Наливайченко, навпаки ж, дестабілізує ситуацію. Нехай хоч на хвилину уявить, що було б з Дніпропетровщиною, якщо б команда Коломойського зараз не була при владі. Такої єдності область не відчувала вже давно. Порушувати її та налаштовувати проти нинішньої обласної влади людей – це справжня зрада. Керувати СБУ має професійна людина. Усі його дії та заяви мають бути обґрунтовані та виважені. Чого ми не можемо сказати про пана Наливайченка.
Зруйнувати те, що вдалося зберегти в регіоні, дуже просто. Набагато важче відновити, тим більше якщо мова йде про спокій людей та про їх впевненість у майбутньому.
Люди обурені таким ставленням до Дніпропетровщини. Це вдячність за роботу та патріотизм керівництву ОДА? Невже мало смертей наших героїв, які захищають рідну землю?
Громадськість вимагає зупинити цькування керівників нашого регіону!», — йдеться у заяві.
·         М. Павлоград – Юрій Марченко,
·         М.Нікополь- Віктор Кугаєнко,
·         М. Кривий Ріг – Михайло Коломис
·         Дніпродзержинськ – Маргарита Штефан
·         Сел. Широке – Юрій Гибалюк
ГР «Слава України» — Іван Шулик
Молодіжний «Майдан Січеслав» — Абисов Андрій
Штаб координаційних дій ГО – Артур Гельмутдінов
ГР «Спільна справа» — Вероніка Комісар
«Єдність народу» — Михайло Коломис
ГО «Словяни» — Віктор Романенко
ГО «Народна армія» — Дмитро Смолянський
ГО «М айдан» —  Юрій Сусаров
ГО «Українська цивілізація» —  Микола Заремба
ГО «Чесна країна» —  Олександр Вітковський


6 коментарів:

  1. Вже дві організація заявили , що підписи недійсні : "Спільна справа" та ГР "Слава Україні!"

    ВідповістиВидалити
  2. Підітримую кожне слово Сергія Філіпенка!

    ВідповістиВидалити
  3. невже прозріли таки? краще пізно чим ніколи...

    ВідповістиВидалити
  4. КОМЕНТАРІ НА ЦЮ ПОДІЮ СІЧЕСЛАВСЬКИХ ПАТРІОТІВ
    Олег Черненко Те що зробив Майдан -Січеслав і Романенко від його імені - вчергове всіх надурив. Заява на підтримку дій того зброда в ОДА це підробка. ГР "Слава Україні!" не збирався і не міг надати підтримки, про підробну підпис від ГО "Спільна справа" теж була заява!!!
    • Олександр Січеслав оце по нашому, підтримую....
    2 год • Подобається • 2

    Максим Дорофеев РЕСПЕКТ!
    1 год. • Подобається • 1

    Gennadiy Sakharov Не створи собі кумира. Не варто замовчувати роль команди Коломойського в організації спротиву російській навалі проте слід розуміти що це було можливим лише завдяки настроям абсолютної більшости людей в області. І зрозуміло що рейдерська команда свого не упустить
    Олег Черненко Там фігурує ГР "Слава Україні!" так от заявляю як один з, На нараду не збирали!!!
    • Олег Черненко Романенко остаточно втратив підтримку, ото скільки підписалось стільки в нього людей
    11 год • Відредагований • Подобається • 2

    Антоніна Кравченко А до чого тут Спільна Справа? Блін, хто їх уповноважував підписувати від організації? Яка ганьбища!
    11 год • Подобається • 2

    Алексей Циганенко Антоніна Кравченко, он сам себя "уповноважил". Нераскрытым остается вопрос, о количестве "скриньок".
    11 год • Подобається • 1

    Artem Fisunov Жесть
    11 год • Подобається • 1

    Олег Черненко Як один з співзасновників Громадського Руху "Слава Україні!" Заявляю що підпис від нашого імені не дійсний- не було зібрання!!!
    11 год • Відредагований • Подобається • 5

    Artem Fisunov ГР "Спільна Справа" не може і не буде підтримувати олігархів ціною інтересів України. Ті люди, які виступають від імені ГР "Спільна Справа" насправді не є уповноваженими на це зібрання.
    11 год • Відредагований • Подобається • 2

    Алексей Циганенко Да, такими темпами у Романенко и действительных подписей не останется, останутся только "скринькі".
    Далі буде…

    ВідповістиВидалити
  5. «НЕ ЗГОДЕН!»: СПРОСТУВАННЯ ФАКТУ ПІДПИСАННЯ ЗАЯВИ ГРОМАДСЬКИХ ОРГАНІЗАЦІЙ
    Зі здивуванням дізнався, що моє прізвище стоїть під «Заявою громадських організацій Дніпропетровщини проти тиску СБУ». Якби мені не подзвонили і не повідомили про цю Заяву, я б про неї, можливо, і не знав.
    Хотів би пояснити про моє ставлення до цієї тривожної ситуації в Дніпропетровській області, яка склалася в останні дні і яку хтось вміло розбурхує. З історії України добре відомо, що українці кожного разу програвали визвольні змагання, коли починалися внутрішні міжусобиці:
    Визвольні змагання Б. Хмельницького закінчилися боротьбою за владу найближчого оточення гетьмана, які принесли в Україну Руїну і нове поневолення;
    Революція 1917-1920 закінчилася поразкою через махновщину і отаманщину;
    Революція 1991 року закінчилася поразкою, бо бувші соратники розвалили РУХ і створили на його базі партії, які почали змагатися між собою за владу, а цим скористалися комуністи під проводом Кравчука і на довгих двадцять років кинули Україну в море корупції, зневіри і пограбування.
    Не хотілося б, щоб історія знову повторилася – бо Україна ще однієї поразки не витримає!
    Стосовно пана Наливайченка. Це один з небагатьох патріотів-професіоналів, який минулого року навесні втримав ситуацію в Україні і не дав розгулятися п’ятій колоні. Згадайте – рік тому СБУ діяла професійно і злагоджено. Саме бійці СБУ стали першими жертвами в війні з російським агресором.
    Пан Коломойський на чолі Дніпропетровської ОДА теж зробив чимало: створення добровольчих батальйонів і їх підтримка;
    Закупівля палива для військової техніки і багато чого іншого.
    Я впевнений. Що ситуація, яка склалася в нашій області спланована в Росії, а розхитують її бувша регіональна влада.
    Треба просто скинути градус напруги, заспокоїтися і спокійно проаналізувати ситуацію і спитати самих себе: «А кому це потрібно!».
    Відповідь шукати довго не треба.
    P.S. Я не очолюю ГО «Українська цивілізація». Я є головою культурологічного клубу «Українська цивілізація».
    24.03.2015р. м. Павлоград Микола Заремба

    ВідповістиВидалити
  6. ПРОСТО, ЩОБ НЕ ЗАБУТИ ПОСАДУ
    25 марта 2015 года в здании городского управления милиции города Днепродзержинска состоялась встреча с советником головы Днепропетровской областной государственной администрации, членом координационно-экспертного совета при ГУ МВД Днепропетровской области, руководителем комиссии по сотрудничеству с гражданами Виктором Романенко и представителями общественных организаций Днепропетровска (ОО «Майдан Сичеслав»).

    http://glavnoe.dp.ua/blogs/dneprodzerzhinsk-posetili-predstavitel-komandy-kolomojjskogo-i-aktivisty-dnepropetrovska

    ВідповістиВидалити