- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

суботу, 27 грудня 2014 р.

НОВИНИ З ВОЛОНТЕРСЬКОЇ ПЕРЕДОВОЇ

Учора везли волонтерську допомогу під Маріуполь. Ділили на два підрозділи. Коли Сергій Карноза приїхав і глянув скільки всього ми наготували, то був приємно здивований. Довелося усе переупаковувати, щоб помістити у фургон.
Багато листів і передач було від діток школи №129 і №135.


Дитячі листи неможливо було читати без сліз. Коли іде війна, діти дорослішають раніше. А які молодці наші молоді жіночки з Підгороднього, я коли побачила, що Наталя принесла три відра голубців - забракло слів. Вони і печуть, і варять, і балаклави, і шапки шиють.

 У нас народжується громадянське суспільство. Згодом я покажу і їх фото і назву імена, поки що вони цього не хочуть навіть з міркувань безпеки. Бо у нашому краї далеко не усі патріоти. У нас немає ніякої анархії, ми добре знаємо потреби своїх підопічних і намагаємося їх задовольнити.


Ми, це ГО "Патріотичне об*єднання "Оріяна", "Центр кобзарського мистецтва", ТОВ "Нова Нація" і усі чудові українці-патріоти, які нам допомагають. Ніколи не відмовляє у допомозі ГО "Самозахист підприємців". Наш волонтерський рух, за згодою його учасників, ми назвали "Вільна слобода". Козацька слава нашого краю вона глибока і незнищенна і зобов*язує кожного українця згадати про своє славетне коріння.






Немає коментарів:

Дописати коментар