- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

понеділок, 29 грудня 2014 р.

«Осінь у камуфляжі» - підтримка передовій

У суботу відправили волонтерську допомогу у 93-ю нашому героїчному взводу, яким командує Дмитро Сорока, взвод мужньо охороняв Донецький аеропорт. Потім була ротація і ми їх тепло зустрічали. І з того часу підтримуємо з хлопцями і командиром дуже хороші, дружні стосунки.


Бійці готуються знову займати бойові позиції і ми їх доукомплектовували єкостямии для води, предметами кухонного побуту і різними домашніми приготуваннями. Воїни по-дитячому раділи домашнім тепленьким пиріжкам . А мандарини у них асоціювалися з наступаючим Новим роком.
Дмитро дуже зрадів, коли я передала йому декілька збірок поезії "Осінь у камуфляжі" наших сучасних українських авторів і пообіцяв, що книги обов*язково попадуть бійцям на передову.Із сусідньої палатки вишла ще одна група військових, з ними ми також поспілкувалися.
Всі у режимі очікування, рвуться на бойові позиції. Цим бійцям я також передала, шановні автори, вашу збірку. Бійці дуже дякували. Нехай ваші вірші їх надихають і додають сили, щоб подолати ворога.







Немає коментарів:

Дописати коментар