- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

вівторок, 25 лютого 2014 р.

СКАНДАЛ! ПЕРШИЙ ПРИЗНАЧЕНЕЦЬ В ДНІПРОПЕТРОВСЬКУ НЕ ПРОЙШОВ «ЧИСТИЛИЩЕ» ЛЮСТРАЦІЇ

Активісти Євромайдану-Січеслав влаштували показову люстрацію наново призначеному начальнику ГУ МВС в Дніпропетровській області Георгію Гогуадзе, помічнику Арсена Авакова Артуру Папояну та громадському діячу, активісту Головного Євромайдана країни Павлові Феднову.


Координатор Майдану Віктор Романенко наголосив на тому, що пан Гогуадзе не пройшов через «чистилище» майдану в першу чергу тому, що мав відношення до Партії регіонів.
Схоже «нова» влада не зробила висновків з останніх подій в Україні. Вони продовжують бавитися в політику.
  
Змінювати потрібно існуючу систему олігархічно-кримінально-корумпованої, кривавої влади, з урахуванням того, що всі теперішні політики є гвинтиками цієї системи.

Більше деталей в скандальному відео:

Матеріал підготував: Сергій Філіпенко
Матеріал по темі: 

Как «регионал» Гогуадзе выторговал себе нынешнюю должность начальника ГУ МВД Днепропетровщины


1 коментар:

  1. Народ не молчите не дайте олигархам захватить власть наводите порядок начиная с дома, улицы, района, города области , а майдан пора начинать с верховной рады.

    ВідповістиВидалити