- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

вівторок, 25 лютого 2014 р.

Донька Тимошенко святкувала в найдорожчому готелі Риму під час розстрілу Майдану (+ВІДЕО)

20 лютого Жужа святкувала свій день народження на історичному місці публічних страт
Під час кривавої бійні на Майдані Женя Тимошенко святкувала уродини у розкішному готелі Риму.
 Відсвяткувавши день народження зі своїм хлопцем, Жужа повернулася в Україну, де подякувала Майдану. Під час розстрілу Майдану, 20 лютого, донька Юлії Тимошенко святкувала день народження в Італії, йдеться у сюжеті ТСН.Особливе. Для свого свята Євгенія Тимошенко обрала найдорожчий римський готель Де Руссі, розташований за крок від Пьяцца дель Пополо, місця, де до 19 століття відбувалися публічні страти: ВІДЕО


Переночувати тут коштує від 600 євро за найпростіший номер. А розташовані внизу крамниці якнайкраще ілюструють рівень статку пожильців – ціни на каблучки в одному з магазинів починаються від 5 тис. євро, а чоловічий піджак коштує від 4-х. Номер у готелі зареєстрували на хлопця Жужи, Артура Чечьоткіна. 414-й – один з найкращих у готелі, його балкон просто над входом і виходить на Пьяцца дель Попполо. Зазначимо, що пара зареєструвалася в готелі надвечір 18 лютого – в день початку кривавих київських подій.
А 20 лютого розстріляних українців було вже більше 50-ти, в українській столиці беркутівці та снайпери стріляли в беззбройних людей, жінки з усіх усюд пішки підтягувалися до центру, несли їжу, медикаменти і допомагали розбирати асфальт на бруківку.
У Римі в цей час був рясний дощ. Іменинниця прокинулася пізно, снідати у загальний ресторан не пішла, замовила їжу в номер, де й просиділа до обіду. У другій половині дня до неї та Чечьоткіна приєдналися батьки хлопця, з якими пара за кілька годин і вирушила святкувати уродини. Усі разом вони вийшли з готелю Де Руссі, швейцар викликав їм таксі. Попри 17 градусів тепла Євгенія вбралася у пальто із хутром. День народження доньки Тимошенко святкували недовго – близько пів на десяту вечора повернулися до готелю, замовили собі вина і наїдок у номер.
Наступного ранку, 21 лютого, Тимошенко прокинулася рано – близько 8 ранку вона разом зі своїм хлопцем та його батьками зустрілися на сніданку в готелі. Їли італійські сири, ковбаси та булочки. Від ранкових газет відмовилися. Попри п'ятницю і близькість вихідних, Чечьоткін та Тимошенко не лишилися в Римі, а вирушили в аеропорт, де радісно обіймалися на стійці реєстрації. На наступний день Євгенія прийшла до парламенту, де подякувала Майдану: "Наша родина шкодує, що за всі зміни, які відбулися, потрібно було заплатити кров'ю людей, наших героїв". Після чого з великим букетом білих троянд у компанії бой-френда поїхала зустрічати матір. Як повідомлялося раніше, родина Тимошенко таємно зустрілася у величезному маєтку її матері. Охоронці забрали у членів сім'ї мобільні телефони.


Немає коментарів:

Дописати коментар