- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

неділя, 29 грудня 2013 р.

Народне Віче «Солідарність проти терору» у Дніпропетровську

Передмова:

Зважаючи на злобні, критичні зауваження щодо попереднього матеріалу, виправляюсь – слово «багатотисячний» писатиму – «багато-тисячний», можливо це заспокоїть критиканів )

Новітній курс математики:

Того, хто пріоритетом для себе обрав участь у мітингу замість передноворічного шопінгу, множимо на три.

Того, хто прийшов на мітинг із національною символікою – на десять. Організаторів і активістів Січеславського Євромайдану – на тисячу. От тепер і рахуйте… , а краще – приймайте посильну участь, панове «аноніми».


По суті:

Сьогодні, 29 грудня 2013 року, у Дніпропетровську (Січеславі) відбулося Народне Віче «Солідарність проти терору».
Віче розпочалося о 12-00 вже традиційно біля входу до парку ім. Лазаря Глоби біля пам’ятника Валерію Чкалову. Після мітингу учасники ходою пройшли на Європейську площу.

Пропонуємо вашій увазі детальний ФОТОРЕПОРТАЖ (ТУТ), а також відеозвіт з місця події.

Матеріал підготував: Сергій Філіпенко

4 коментарі:

  1. И откуда это название - Сiчеслав, у Днепропетровска есть историческое имя - Екатеринослав (помимо прочего, и звучит-то во много раз красивее; скажете: "на вкус на цвет" - так у националистов перепонки в ушах другие).

    ВідповістиВидалити
  2. Вчіть історію, бо в уяві таких як ви, Земля й досі тримається на трьох слонах ))) а Сонце обертається навколо неї )))

    ВідповістиВидалити
  3. Википедия:
    Днепропетро́вск (укр. Дніпропетро́вськ); первоначальное название Екатеринослав (1776—1797 гг.; 1802—1926 гг.; в 1797—1802 годах назывался Новороссийском); современное имя состоит из названия реки, на которой стоит город, и фамилии советского партийного и государственного деятеля.

    Уж явно историю Ющенко-Вакарчука я не стану учить из которой следует, что Украина - родина слона, а Иисус Христос родом из Галичины.

    ВідповістиВидалити
  4. Владе, якщо Вікіпедія безпорадна, спробуйте вивчати історію по картах таро, або перейдіть за посиланням: http://lelekahistory.blogspot.com/2013/11/blog-post_2862.html бо після прочитання ваших коментів, починаєш вірити в те, що Дніпропетровськ - руССкай град )))

    ВідповістиВидалити