- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

неділя, 22 грудня 2013 р.

Багатотисячне Народне Віче у Січеславі (Дніпропетровську)

Багатотисячне Народне Віче відбулося сьогодні, 22 грудня 2013 року, у Січеславі (Дніпропетровську).
Захід розпочався о 12:00 на майданчику  біля входу до парку Лазаря Глоби. Імпровізованою трибуною для виступаючих та підсилюючої апаратури на Народному Віче, в чергове слугував п’єдестал пам’ятника Валерію Чкалову.

Приємною несподіванкою стало те, що нарешті, вперше, розповсюджувалась газета-листівка №1  «Голос Майдану Дніпро», - тепер, навіть ті, хто не має доступу до Інтернету зможуть «озброюватись» правдивою інформацією.

Січеславське Народне Віче висловило повну підтримку Головному Майдану Країни в місті Києві, і до загальних вимог додало вимоги, що стосуються локальної регіональної проблематики.
Напередодні було проведено флешмоб на якому пропонували пересічним громадянам прикрасити «ЙОЛКУ» прізвищами чиновників, які користуються найбільшою «популярністю» у мешканців міста, області та країни в цілому.

 Переможцями стали януковичі, азірови, а також, представники місцевої влади – раби режиму,  та «правоохоронних» органів.
Народ пам’ятає ВСЕ! Народ згадає ВСЕ!!!
Після мітингу та невеличкого концерту, багатотисячна колона мітингувальників пройшла центральним проспектом міста до Європейської площі.
Більш докладно: ФОТОРЕПОРТАЖ (ТУТ)
Пісні Євромайдану Січеслава (ВІДЕО ТУТ)
Матеріал підготував: Сергій Філіпенко

4 коментарі:

  1. Всем кто хочет продолжение МАЙДАНА присоединяйтесь. https://www.facebook.com/groups/1417226855181048/

    ВідповістиВидалити
  2. Багатотисячне це скільки по вашому? Вам що, від самообману легше?

    ВідповістиВидалити
  3. Якщо ми всі кажемо, що Європа починається з кожного, то є пропозиція: "НЕ БРЕХАТИ!"
    Якщо було людей близько 1 тисячі, то кажіть правду!
    Треба брати не кількістю, а якістю!
    Давайте нарешті навчимося видавлювати з себе "совок"!

    ВідповістиВидалити
  4. Дякую за коментарі, шановне панство. Не вмію одночасно вести відео-, фотозйомку, писати, редагувати та розповсюджувати власні публікації та іще підраховувати присутніх «по-головах» - дуже забагато для однієї людини.
    Сподіваюсь, що ви все ж були на мітингу. ) Долучайтесь до роз’яснювальної роботи через написання статтей. Обов’язково опублікую. Тільки бажано підписуватись власними іменами. )
    Моє мило: svf2011@ukr.net

    ВідповістиВидалити