- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

суботу, 3 грудня 2016 р.

У Дніпрі пройшов патріотичний флешмоб «Заспіваймо, друзі!»

У центрі Дніпра, на площі перед українським театром ім. Т.Г. Шевченку зібралося більше 30 городян, щоб відповісти на «вокзальний флешмоб».
Сильний снігопад не став на заваді патріотично налаштованим дніпрянам зібратися для спільного виконання українських пісень.

Організатори флешмобу «Заспіваймо, друзі!» запропонували до виконання сучасну інтерпретацію пісні «Дуля вам - не Україна» на мотив однієї з найвідоміших народних пісень «Розпрягайте хлопці коней», а також ряду відомих українських пісень («Ой дівчино шумить гай», «Буде сильна Україна-мати»,«Одна калина»,«Ой чий то кінь стоїть»).


«Слова пісні« Дуля вам - не Україна» запропонувала ще в 2014 році волонтер, шановний активіст, поетеса Надія Таршин.
Нагадаємо, що 30 листопада на залізничному вокзалі Дніпра невеликий хор за участю народного депутата Олександра Вілкула виконав пісню «Катюша» в рамках флешмобу, суть якого - співати російські пісні в громадських місцях різних міст.


Немає коментарів:

Дописати коментар