- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

неділю, 6 листопада 2016 р.

Звернення в СБУ щодо антиукраїнських постів заступниці Філатова Єпіфанцевої

Голові Служби безпеки України
Грицаку В.С.
Громадянина
Мазура Олексія Миколайовича

ЗВЕРНЕННЯ

щодо антиукраїнських постів у мережі Фейсбук заступниці міського голови Дніпра Світлани Єпіфанцевої

Як громадянина і патріота України мене дуже непокоять публічні заяви віце-мера С. Єпіфанцевої – колишньої регіоналки, екс-очільниці дніпропетровської організації «Опоблоку". Вбачаю в них зневагу до України та загрози для її безпеки.
Зокрема, нещодавно Єпіфанцева шокувала громадськість двома своїми кричущими, ганебними дописами (скриншоти додаються).
В одному заступник міського голови щиросердно пожаліла ліквідованого «моторолу» - ворога України, олігофренічного російського найманця, терориста, бандита, ката і вбивцю українців, який сам визнавав, що власноруч стратив 15 українських військовополонених, в тому числі «Кіборга» Ігоря Брановицького. А Єпіфанцевій його шкода. Цитую допис заступниці мера:
«А мне его ЖАЛКО. Он тоже был сыном, отцом, мужем» і трохи згодом: «Мне все равно всех жалко и даже его».
«Епифанцева пожалела убитого боевика Моторолу»
http://dpchas.com.ua/…/epifanceva-pozhalela-ubitogo-boevika…



Такі зворушливо теплі відгуки відносно вбивці українців високопосадовиця дозволяє у своєму Фейсбуку під час російсько-української війни, коли московський окупант продовжує топтати загарбану українську землю.
В іншому написала, що будучи прихожанкою московського патріархату, не кладе руку на серце, коли звучить гімн України і не кричить "Героям слава":
"Да, я прихожанка УПЦ МП. Да, я не кладу руку на сердце, когда звучит гимн Украины. Да, я не кричу "Героям слава".
У цих словах – зневага до гімну, бо вона не сприймає його серцем. Ось, що вона хотіла сказати. А це ж один з найголовніших атрибутів, символів держави. Як таке може дозволити собі високо посадовець?
Так само вона не соромиться публічно признаватися у своєму несприйнятті священного для всіх українців вітання: «Слава Україні! – Героям Слава!».
Невже б оті жалості до «мотороли» і зневага до гімну та українських героїв – сподобалися б тим, хто зараз боронить Україну на фронті? Невже вони захищають рідну землю зарад таких, як Єпіфанцева? Її слова - це постріли в спину нашим солдатам!
Що ще Єпіфанцева має вчинити, аби таки отримати належну увагу до себе з боку українських правоохоронних органів? Прийти на роботу до свого кабінету в мерію з георгіївською стрічкою, з російським триколором та у кокошнику з двоглавим орлом? А на стіну вивісити портрет путіна? Тільки тоді ви нею зацікавитесь? Так вона фактично це уже зробила своїми постами. Проаналізуйте їх!
Чи ви мені у відповідь наведете слова Єпіфанцевої про те, що вона «любить Україну і рідне місто», які ідуть у тому пості, де вона не кладе руку на серце під час гімну і не кричить «Героям слава». Так путін теж "любить" Україну. Тільки по-своєму. Таку Україну, яку прагне: зденаціоналізовану, зросійщену, без українського духу, а найкраще - без українців, але з Єпіфанцевою.
А якби «моторола» після того, як вбив 15 військовополонених, сказав би, що він це зробив від любові до України, то ви б і йому повірили, так само як Єпіфанцевій? Він би вас переконав?
Я дніпрянин, який піклується про безпеку рідного міста, не хочу бачити цю діячку заступником мера! Вона здасть Дніпро при першій ліпшій нагоді! Уже, безсовісна, здає! Своїми заявами. Кличе путіна у місто!
Скільки ж іще триватиме це приниження національної і громадянської гідності українців у державі, де такою дорогою ціною перемогла Революція Гідності, а зараз іде Вітчизняна війна за Незалежність? А Єпіфанцева «моторолу» жаліє! Та ви що? Як можна таке стерпіти? Припиніть ці тортури!
Ваші люди теж гинули на фронті. Нещодавно ви відкрили їм пам'ятник. А Єпіфанцева не проти, аби поруч стояв і "моторола" у бронзі! Та спам'ятайтеся ж!
Відсутність дієвої реакції СБУ на публічні вислови Єпіфанцевої дадуть підстави для серйозних і гнітючих сумнівів – з ким українці мають справу в особі цієї організації – зі Службою безпеки УКРАЇНИ чи ФЕДЕРАЛЬНОЮ Службою безпеки? Тобто її російським філіалом.
Якщо ви не відреагуєте і Єпіфанцева безперешкодно продовжить свою антиукраїнську, антидержавну діяльність на посаді заступника міського голови, то хто ви тоді, службісти, такі і кому служите?
У ваших кабінетах – українські прапори й Тризуби, а насправді – у серці, які символи і кольори?
Поширюю це звернення у Фейсбуці та доступних мені ресурсах. Аби суспільство було в курсі подій. А також скеровую його до низки народних депутатів України, громадських діячів та організацій.


Фейсбук,
Олексій Мазур

Немає коментарів:

Дописати коментар