- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

понеділок, 25 січня 2016 р.

Андрій Денисенко: влада демонструє, що захищати Корбана небезпечно…

Про це нардеп пише на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук:
«Схоже прокурор Куценко на радощах купив нове персикове пальто. А Шокін - черговий тепловізор.

В акурат після останньої політради Укропу, яка зняла Геннадія Корбана з посади керівника партії і по суті поставила під сумнів його статус політв'язня режиму Порошенка, розв'язавши руки для репресивних дій системи.
Прокурори надихнулися і на брифінгу ГПУ, який відбувся в догонку укропівській політраді, Куценко пообіцяв стаханівськими темпами всього за місяць передати справу Корбана до суду.
Проти адвокатів Геннадія саме під сьогоднішній суд порушили кримінальне провадження, мовляв сприяють діяльності ОЗУ, а самих їх викликають на триденні допити.
Влада демонструє, що захищати Корбана небезпечно, а в країні вже не діє конституційне право на захист.
Готується показова посадка - на острах всім, хто як Геннадій наважиться на публічну критику президента і відкриту боротьбу з реставрованою системою.
Але у мене є одна погана новина для всіх тих, хто прагне посадити Корбана, вчинити над ним політичну розправу і нагріти на цьому руки.
Від якої поліняють їхні пОльти і засліпнуть трасти з тепловізорами.
У вас ніхріна не вийде, хлопці. Ви приречені як динозаври і мамонти, а ця країна більше ніколи не буде заповідником диктатури чергового шизофреника і не толеруватиме зрадників і пройдисвітів.
Гена сильний і вистоїть, на його боці правда, підтримка людей і тих політиків, які ще не втратили совість. Він і далі лишатиметься лідером Укропу і авторитетним політиком для багатьох українців.
А ми, друзі і ті, хто пам'ятає, чого важать слова укроп і патріот, - попри всі торги та інтриги довкола - будемо боротися за нього, за країну і за себе. Разом і до кінця. І обов'язково переможемо.
Тим паче, що маємо в арсеналі не лише пару "гранат" вибухових фактів, але і справжню секретну зброю.
Але про це пізніше, а зараз - лечу до суду.
І нагадую всім, що суд історії сильніше суду Порошенка і він точно поставить всіх і вся на свої місця.

Гена буде на свободі, а Україна - вільною країною. І цього не уникнути» - зазначає у своєму повідомленні нардеп Андрій Денисенко. 

Немає коментарів:

Дописати коментар