- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

пʼятницю, 13 листопада 2015 р.

Через крадіжку грошей: Стало відомо, чому Ярош пішов із “Правого сектору”

Дмитро Ярош пішов з керівництва Правим сектором через Філатова і Корбана, які розікрали гроші волонтерів, що призначалися для АТО. У Правому секторі реально обурилися що, гроші, завдяки яким можна було врятувати життя сотням українських солдатів, були вкрадені.


Про це заявив Юрій Помазан, командир розвідувально роти батальйону Торнадо, повідомляють  Патріоти України. “Через рейдерство Бориса і Корбана з ними припинили відносини практично всі реально бойові офіцери. Тепер від них відмовляється і Правий сектор. Більш того, Філатов і Корбан ще й намагаються всіх облити брудом. Той же Береза, комбат Дніпра-1 раніше був з ними на всіх фотографіях. А тепер, коли він відмовив їм у використанні батальйону для їх рейдерських атак, ЗМІ, підконтрольні Привату, почали просто знищення Берези. І не забуваємо ще одну важливу річ. Всі військові знають, що винуватцями Іловайського котла є Корбан і Філатов. Ці два Маршала Гречка і Склянку за допомогою батальйонів хотіли забрати собі промислові і комерційні об’єкти в тому районі. Це була чиста спроба рейдерства за допомогою армії. Вони самі заявляли, що план наступу був розроблений ними. Та й батальйони виступили в бойовий похід від Дніпропетровської ОДА, яким тоді керували Корбан і Філатов. В результаті – тисячі жертв. Вони думають, що їм це пробачать побратими та матері загиблих солдат?, – сказав Помазан. “Кинувши” таку кількість військових, які пройшли реальні бойові дії, Філатов і Корбан сильно ризикують. До ненависті до Філатова і Корбана зараз приєднуються і силовики, яких обурив факт того, що при доведених злочинах, пов’язаних у тому числі з убивством офіцера СБУ, Корбан все ж був випущений під домашній арешт. Це був конкретний плювок. Зараз і Корбан і Філатов хочуть сховатися від правосуддя за кордоном. Але їх гріхи замішані на крові. І відкупитися від цього не можна. На фронті все просто – тут свої, а там – чужі. Так ось Філатов і Корбан тим, хто пройшов фронт, вже точно чужі, – підкреслив Помазан. Сам Юрій Помазан зараз перебуває на лікуванні після замаху. Його жорстоко побили після того як місяць тому він першим заявив про схеми, за якими Філатов і Корбан виводили десятки мільйонів гривень з Фонду оборони країни. – У мене тріснув череп і були поламані ребра. Але ні я, ні мої побратими не зламалися. Ці тварюки повинні сидіти у в’язниці в кращому випадку, – сказав Помазан.

1 коментар:

  1. Повний брєд - чергова заказуха (пишу як професійний військовий "який представте собі не знає що винуватий корбан і коломойський"), якщо це так то де було міністерство оборони і генштаб? Якщо вони були там, то чому не керували операцією? Як може командир роти (а це максимум 120-130 чоловік) знати подробиці військової операції, в якій задіяні тисячі? "Каждый солдат знает свой манёвр" - це казав Суворов, але це не значить що він знає що роблять генерали. Це прерогатива штабів як мінімум бригади-дивізії. Всі памятають які звинувачення були по "Торнадо"? По моєму люди просто засцяли і тепер готові "співати" будь що і про кого їм скажуть матіоси з порошенками, аби не посадили їх самих.

    ВідповістиВидалити