- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

пʼятницю, 3 липня 2015 р.

На чому б попіаритись – Вілкул вирішив на перейменуванні

На обрії, вибори! Це стає очевидним, коли з поштової скрині починає випадати купа різного агітаційно-зомбувального мотлоху.

Сьогодні, зранку, в моєму під’їзді з кожної поштової скрині стирчали газети з портретом злодія першої гільдії Олександром Вілкулом на титульній шпальті, з незрозумілою російсько-українською назвою: «Сохраним городу имя Дніпропетровськ».


Вся газета (на фото) присвячена тільки цій «нагальній» темі. Про це свідчать назви публікацій, на кшталт:

«Днепропетровцы, проявите свой характер – заставьте городскую власть считаться с вашим мнением!»;
«Днепропетровцы против переименования города»;
«Не переименовывать, а просто поменять смысловую нагрузку»;
«Горсовет и его карманные «общественники» - против горожан»;
«Сколько будет стоить переименование»;
«Горожан ждут очереди и траты»;
«Головная боль для бизнеса» - та багато іншого, не менш цікавого анонсування армагедону перейменування «рАднова горАда».

Epistola non erubescit (епістола нон ерубесцит) - папір усе стерпить! Краще б пан Вілкул надрукував в цій газеті свою явку з повинною, разом зі своїм батьком, та й до цієї благої теми підключив всіх своїх колишніх і теперішніх співучасників.

Єдине в чому вони (редактори газети) не помилилися – це стосовно кишенькових громадських діячів та нелегітимної Дніпропетровської міської ради ))).


Матеріал підготував: Сергій Філіпенко









1 коментар:

  1. Щоб зрозуміти скільки коштує переіменування пересічному громадянину варто лише поцікавитись. Остання сума склала 89 копійок і оголошена була вчора на комісії з переіменування паном Вадимом Шебановим...А те, що оголошує Вілкул заоблачні сумі, це те, що він планував вкрасти, але гроші доведеться використати не на його особисті потреби...Нагадаю. що команда Вілкула вкрала за останні два роки, з інформації прократури, більше 300 об'єктів з комунальної власності. Але є ще і те. що належить начебто місту, але загарбано ще людьми не тільки з команди Вілкула. там ще є Ступака, є Загіда, Є БЮту і багатьма іншими прилипалами. що лише красти можуть і ніякої йншої користі для народу немає...Найкраще зараз для народу на цих вибораї просто проголосувати за тих, хто не входить ні в ці угрупування, ні в банду Кашляка-Коломойського, а за щось таке, що не споганило себе крадійством з народної кишені...

    ВідповістиВидалити