- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

середу, 10 червня 2015 р.

ДЕТАЛЬНО ПРО ПОБИТТЯ ІГОРЯ РУДЕНКА

Вчора, приблизно о 22.30, біля помешкання начальника штабу ГО "Євромайдан-Дніпро" Руденка. в смт. Кіровське Дніпропетровського району, лунали голосна розмова, матюки, сигнали машин. Оскільки це заважало спокою його родини, зокрема, його 1-місячної дитини, Руденко вийшов з хати, щоб заспокоїти непроханих гостей.


   Вони відійшли до іншої хати, але галас не припинявся. За "громадян" заступився їхній друг сусід Руденка Лісничий. Між Руденком та Лісничим почалась вербальна сварка, яка переросла в те, що Лісничий вдарив Руденка в обличчя. Підійшло 3 молодика, які завдали Руденку ударів битами по голові, спині, кінцівкам. З хати Руденка вийшли його дружина та 2 гостя, які зчинили галас. В результаті молодики зникли з місця злочину. Руденко був шпиталізований в 6 лікарні, де протягом 2 годин йому не було надано медичну допомогу, а на звернення Руденка до лікарів, вони та охоронці, відповідали, що зараз йому добавлять. Родина Руденка домовилась про те, що його забрали до відділення швидкої допомоги на Свердлова, 6, а потім до лікарні Мечнікова.
   В Руденка внутрішня та зовнішня геманоми голови, поранення спини та кінцівок. Міліція вперше приїхала до Руденка о 14.30.
   В 2014 "Євромайдан-Дніпро" звернулась до прокурора області з вимогою вжити дій щодо осіб, які займалися незаконним захопленням берегів річок Оріль, Самара, зокрема, щодо Лісничого. Суд прийняв відповідне рішення щодо Лісничого. 2 тижні тому "Євромайдан-Дніпро" ставила перед прокурором області питання про невиконання цих рішень. Прокурор області доручив своїм підлеглим прискорити виконання. Таким чином, вчорашній напад на Руденка був заздалегідь спланованим злочином, спробою вбивства через помсту. До речі, Лісничий є опікуном та одним зі спосорів спортклубу "Тайфун", представники якого відзначились при побитті Січеславськго Майдану 25.11.2013 та 26.01.2014.
   Про злочин повідомлені керівники міста та області. Нас не залякати, зокрема, численними погрозами, які я регулярно отримую. Зичимо Ігорю Івановичу якнайшвидшого одужання та поверненення до лав борців за права українських трударів, верховенство права, очищення влади від негідників!


Андрій Бут

Немає коментарів:

Дописати коментар