- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

суботу, 28 лютого 2015 р.

ЄДИНА ПОЛІТИЧНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАЦІЇ (програма)

(на основі Країнського Звичаєвого  Права та  вимог народу - нації  в усіх повстаннях за незалежність  - волю і потреб сьогодення)

      1. Першочерговим, надпрограмним  нашим завданням є розірвання Угоди з ЄС про асоціацію, припинення  війни, збереження територіальної  цілісності  України  та  встановлення в суспільстві миру і національної злагоди на основі нового суспільного договору.


                  І Українська Держава і система влади.
1.  Україна  – Суверенна  Унітарна  Національна Держава – республіка,  української  нації. Основана  на принципах  пріоритету  інтересів  нації та верховенства волі  нації.
2. Передача всієї повноти влади на рівні сіл, селищ,  міст і районів Радам.  Районні Ради працюють на професійній основі, формують виконавчі адміністративні органи і є основою державної  влади. 
3. Територіальне самоврядування.  Територіальні громади вирішують всі важливі питання  на  громадських зборах, обирають та контролюють Ради.
4. Виборність всієї  влади на всіх рівнях.  На рівні района  виборність  начальника міліції і суддів.
5.  Контроль влади на всіх  рівнях – від депутата  Селищної Ради до Президента  через простий та невідворотний механізм відкликання і притягнення до кримінальної відповідальності.
6.  Обов’язкова змінюваність влади  та державних  чиновників на всіх рівнях. З  влади -  в  народ.
7.  Дебюрократизація  і скорочення  державного апарата,  ліквідація  особливого 
статусу  держслужбовця.

                               ІІ Правова система.
1.Приведення правової системи  у  відповідність до 
Звичаєвого  Права, за  яким Право – правовий принцип є вищим закону. Право і закони дає  нація,  відповідно звичаєвого  механізму.  Функція влади  -  виконувати волю  нації.
2  Передача виключного права приймати і змінювати Конституцію Конституційним Зборам.  Ліквідація Конституційного Суду.
3. Право нації скасовувати  антинаціональні закони шляхом волевиявлення  через збір підписів і звернення до  Суду.
 4. Всі важливі питання вирішуються після  відкритого суспільного обговорення і приймаються  на референдумі.

                         ІІІ Економічна система
1.  Осуспільнення капіталу.  Націоналізація банківсько-фінансової ситсеми.  Підпорядкування Національного Банку Уряду України.
2.  Створення національного сектора економіки. Будівництво та відродження підприємств,  в тому числі сільськогосподарських.  Націоналізація стратегічних підприємств  і надприбуткових  сфер економіки.
3.   Надання трудовому колективу права і обовязку брати участь в  управлінні підприємством та нести відповідальність за успішність підприємства, в першу чергу рівнем заробітної плати.
4.  Націоналізація розпайованої землі  і повернення її в державний  фонд з компенсацією  втрат  власникам паїв.  
Земля сільськогосподарського  призначення має  надаватися тим особам що на ній працюють,  довічно з  правом передачі в спадок.  Куплятися і продаватися  може лише земля під приватним  житлом та  виділена (в обмежених розмірах)  для  різних приватних потреб  і бізнесу.
 5. Державна, масштабна і реальна допомога  малому  і середньому  підприємництву.  
Надання пільгових  кредитів,  надання безкоштовно  землі,  спрощена система реєстрації,  низькі податки
.
                           ІV Обороноздатність.
1.Створення  військово - промислового  комплексу для повного забезпечення власним озброєнням.
2. Створення сильної професійної  Армії.
3. Створення національної резервної армії – козацтва, як територіальних (по місцю проживання) військових частин з патріотів і націоналістів. Заборона інших подібних військових  формувань.

        V  Міжетнічні відносини і національна політика.
1. Забезпечення всіх  прав  українців як основної націотворчої  і державотворчої етнічної  групи.
2. Наведення порядку в міжетнічних стосунках.  Поновлення  графи «національність».  Забезпечення всіх громадян  незалежно  від їх етнічного походження  рівними правами  і можливостями.  (Відсутність в офіційних документах графи  «національність» означає,  що етнічні (національні)  меншини існують незаконно)
3. Визнання всіх етнічних  меншин, що підтримують ідею Національного Ладу та Самостійної Національної  Української Держави як таких,  що разом з українцями творять українську націю.
4. Збереження  за  російською  мовою  особливого статусу.
5. Заборона  запису в неіснуючі  народи і етноси  та кримінальна  відповідальність за їх  творення.
6. Закриття кордонів для емігрантів – чужинців. Вихід з Конвенції  ООН про біженців. Розірвання угоди з ЄС про  реадмісію.
7 .Створення умов для повернення  в  Україну  українців і осіб, що мають українське етнічне походження.

                     VІ Суспільна мораль і культура
1. Держава забороняє все, що  суперечить  національній  моралі і культурі і проводить політику неухильного дотримання традиційних, звичаєвих відносин. Пошана до старших, пошана до жінки і матері, захист дітей.
2. Заборона сексуальних збочень і кримінальна  відповідальність за їх  пропаганду.
3. Визнання і захист державою лише традиційного шлюбу на добровільній основі між чоловіком і жінкою та  традиційної сім'ї – чоловік дружина і їх діти.
4. Держава захищає українську мову і проводить політику її розвитку та поширення  в інформаційному  просторі, в Україні і Світі.

                             VІІ Соціальна політика.
1. Безкоштовна середня і вища перша  освіта.  (Друга  вища освіта платна).
2. Доступна  і ефективна  система охорони  здоров’я  на основі страхування.  Всі громадяни сплачують невеликі страхові внески, а в разі хвороби держава покриває  всі витрати  на лікування.
3. Проста і справедлива солідарно-накопичувальна пенсійна система.  Всі громадяни з  55 р. отримують єдину державну мінімальну пенсію (яка повинна становити прожитковий мінімум, з урахуванням  всіх витрат). Додаткову пенсію кожен громадянинотримує  відповідно накопиченої  ним суми в пенсійному фонді.
4. Відміна всіх спец. пенсій. Всі громадяни ідуть на пенсію в  55 р. за умови наявності трудового  стажу  25 р. чи достатньої суми накопиченої в пенсійному фонді.
5 .Забезпечення  державою  житлом  кожного громадянина  і кожної сім’ї. За рахунок державної програми будівництва  дешевого і доступного житла.  За рахунок програми надання безпроцентних кредитів для придбання чи будівництва житла.
6. Забезпечення всіх громадян роботою і заробітною платою, що забезпечує гідний для людини рівень життя. Виплати на дитину.
7 . Відміна для всіх громадян пільг та  допомоги по безробіттю.  Функція влади і держави - забезпечення  всіх роботою, а не утримання  безробітних. 
8. Заслуги перед нацією і Державою передбачають відповідну винагороду і в певних випадках компенсацію.

                          VІІІ. Зовнішня політика
1. Самостійна  зовнішня політика. Відмова від  вступу в НАТО  та інтеграції з ЄС і РФ.
2. Проведення політики УКРАЇНОЦЕНТРИЗМУ та інтеграції з національними державами на принципі рівності між державами і націями та на основі Національного Ладу.

      Контакти   ua.unity@ukr.net           
     05. 08. 2014 р.  ОРГКОМІТЕТ


Немає коментарів:

Дописати коментар