- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

вівторок, 15 квітня 2014 р.

Як сковирнути злодія-корупціонера

Сьогодні, 15 квітня 2014 року, січеславські активісти пікетували ГУ Державтоінспекції в Дніпропетровській області.
Приводом для пікету є той факт, що посадові особи МВС і Генеральної прокуратури в Дніпропетровській області навіть кволо не реагують на звернення активістів по суті наданих доказів про безправні дії очільника Державтоінспекції в Дніпропетровській області Сергія Волчкова.


Буквально тиждень тому всі матеріали з аудіозаписами погроз і фактів вимагання грошей були передані особисто прокурору Федику Р.Р.  Меньше тижня, як громадськість зустрічалася та спілкувалася з начальником ГУ МВС Георгієм Гогуадзе. Але, очільник ДАІ продовжує «виконувати» свої обов’язки, а скарги від громадян продовжують надходити до координаторів Майдану.
Завтра, 16 квітня 2014 року, о 10-00 збігає термін ультиматуму громадськості щодо усунення від виконання  своїх службових обов’язків Волчком С. Активісти налаштовані рішучо і тільки на перемогу за рахунок всіх доступних законних ричагів тиску.

Координатори запрошують всіх небайдужих долучитися до цієї акції, яка відбудеться 16 квітня 2014 року о 10:00 за адресою: м. Дніпропетровськ вул. Ширшова 9
                   Разом ми переможемо!


Матеріал підготував: Сергій Філіпенко

Матеріал по темі: 

Якщо ви корупціонер та хабарник, тоді ми йдемо до вас

«МАЙДАН СІЧЕСЛАВ» ІНФОРМУЄ:

Громадська організація «МАЙДАН СІЧЕСЛАВ» запрошує долучитися до співпраці, відчути себе Громадянином своєї країни та  сказати рішуче НІ: КРИМІНАЛУ, КОРУПЦІЇ, ЗЛОВЖИВАННЯМ У ВЛАДІ, ХАБАРЯМ І ЗНУЩАННЮ ТА ПУСТИМ ОБІЦЯНКАМ.

Багатоканальний телефон для небайдужих:
    (056) 766 05 48

Цілодобова громадська онлайн-приймальня чекає від Вас:

-     Пропозиції
-     Заяви та скарги на злочинні дії
-     Запис до активу МАЙДАНУ

Юридична консультація: 098 243 09 55
                                         099 319 40 16
                                         067 523 37 18
                                         050 567 17 39

Чергові координатори:     066 384 60 25
                                         063 625 08 54
                                         068 840 81 21
                                         063 625 01 48

З понеділка по п’ятницю ми збираємося о 17:00 на Європейській площі. Щонеділі - о 12:00 на площі Героїв Майдану на Народне віче.

Революція Гідності

    МАЙДАН СІЧЕСЛАВ
                                       
                                    Ми будемо всюди!

       Слава Україні! Слава Нації!

3 коментарі:

  1. А начальника Дніпропетровського обласного ГУМВС Г. Гогуадзе (перевіреного старою владою кадра) так і було призначено на посаду всупереч думці громадськості, не дивлячись на її спротив та заперечення і, виходячи з цього, цілком логічним є те, що він і не збирається прислуховуватись до думки тих, хто його "не пущав" в посадове крісло.

    ВідповістиВидалити
  2. Монополізація робіт , закупівель , ремонтів , посад , влаштування родички Бухгалтером Благодійного Фонду , родича , Головним Інженером з сином , та "" мертвих душ "" -- ЦЕ В РАЙОНО Є ТАКІ ПОСАДИ , ЧИ ВІН ОПЛАЧУЄ СТАВКИ З БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ ?????? __ ЦЕ Є КОРУПЦІЯ ЧИ ОРГАНІЗОВАНА ЗЛОЧИННІСТЬ , БАНДИТИЗМ ЧИ бандформування ?? Мова йде про Голову Благодійного Фонду та Голову Батьківського Комітету школи № 272 м. Києва , вул . Луначарського 5 -- а , який організував заплутані корупційні схеми , направлені на розкрадання батьківських грошей . КУпівля електроінструментів для власних цілей , постійне обдурювання батьків у звітах про оплату праці за виконані роботи -- це є шахрайство . Де акти оплати праці ?? Де акти виконаних робіт ?? Де дозвіл працювати в дитячому закладі "" неучам "" та бездарам , після яких все приходиться перероблювати // КАХЕЛЬ ПОСТІЙНО ВІДПАДАЄ , ДАХ ПОСТІЙНО ПРОТІКАЄ ,//Щоб розкрити корупційні "" діяння "" цієї потвори , потрібно взяти в Епіцентрі на вул . Братиславській рахунки -- фактури , та вирахувати , скільки потрібно фарби , шпаклівки , вагонки , лінолеуму , ГК , сантехніки на кв . м . , а скільки вечорами вивозиться , відрами , мішками , метрами , ящиками , що сусіди з будинку пригрозили , що будуть звертатися в органи , що--до розкрадання школи . В школі навчається більше тисячі учнів , які щомісяця здають у Фонд класу та Фонд школи по 100 гр . -- це сотні тисяч в місяць . АЛЕ , цій потворі , цього виявилось мало . Він зібрав для буфету з кожного класу по 625 гр . -- ГОТІВКОЮ , Решітка обійшлась батькам в 10 000 гр . , видно зроблена з дорогоцінного металу та оздоблена алмазами !!!! ДЕ РЕШТА 15 000 гр . ГОТІВКОЮ ???? Гроші , які здають учні , поступають на рахунок Фонду через треті руки !!!!!! Ніхто не знає , скільки грошей на балансі , ніхто не знає , куди витрачаються кошти . ..... ДАЛІ БУДЕ ,

    ВідповістиВидалити
  3. ПРОДОВЖЕННЯ , Стадіон -- Це 380 000 гр . викинутих на вітер грошей на сітку , яка вся прорвана та перетворилась на металобрухт . Замість того , щоб встановити модульну сітку , яка не проривається та не іржавіє , але вона без системи відкату в 10 % !!!!!!! . ВІКНА по 12 000 гр . та ДВЕРІ , ЯКІ КОШТУЮТЬ В ДВА РАЗИ ДЕШЕВШЕ -- це його стиль роботи , з відкатами . МАБУТЬ випадково у водостік на даху потрапила пластикова бутилка , затопивши класи школи , щоб була робота для своїх , але батьки не дозволили йому робити ремонт . Тих хто критикує його халтурні роботи , він погрожує звільненням , а хто відстоював честь та гідність на Майдані , говорить , що ми там "" закалачивали бабки "" .А "" закалачивали бабки "" на СТАДІОНІ на піску , де не як не 30 30 тонних КАМАЗів. Задачка для 5 класу , вираховується кількість піску на кв . м . та перемножується на площу .А КОЖНА ТОНА ПІСКУ КОШТУЄ ГРОШЕЙ БАТЬКІВСЬКИХ , !!!!! ДЕ АКТИ ОПЛАТИ ПРАЦІ ?? ДЕ АКТИ ВИКОНАНИХ РОБІТ З ГАРАНТІЄЮ ??? поле все в ямах , сітка вся прорвана . Це в той час , коли ми стояли в 25 градусний мороз та сотні загинули , тисячі отримали травми на все життя та стали інвалідами . Чому для молодшої доці ремонт 47 класу робився за рахунок батьків всієї школи .Чому за старшу доцю , за які гріхи , хто , чому , здавав Державні Іспити . ??? Хто дозволив робити підвісну стелю без системи УЗО ?? , В книгосховищі без системи протипожежного зрошення ?? ДЕ АКТИ ВИКОНАНИХ РОБІТ ДЕ АКТИ ОПЛАТИ ПРАЦІ?? ДЕ ПОДАЧА ДАНИХ ОПЛАТИ ПРАЦІ В ПОДАТКОВУ ???? , А ви говорите люстрація -- КАСТРАЦІЯ ТА КОНФІСКАЦІЯ ВСЬОГО НАГРАБОВАНОГО , Так можна купувати квартиру в престижному районі , будувати затинку під Одесою та їздити на "" Тойоті "" , утримуючи коханку з сином . Це в той час , коли Уряд , Народ України бореться з російсько -- фашистською агресією та бореться за збереження тепла в школі та класаах , ця потвора взялася робити нікому не потрібного крилечка , де в чергове відмиються сотні тисяч гр . А в класах взимку холодно та вікна знаходяться в аварійному стані з загрозою життю учнів . Саме велике бажання , встановити вікна в класах та спортзалі з табличкою :: ВІКНА ВСТАНОВЛЕНО НА ВІДІБРАНІ ГРОШІ У КОРУПЦІОНЕРА , Це буде наглядний приклад іншим не чистим на руку бандитам .

    ВідповістиВидалити