- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

четвер, 10 квітня 2014 р.

Колоради в пагонах: про імбецилів системи


10 квітня 2014 року, активісти ГО «МАЙДАН СІЧЕСЛАВ» відвідали Головне управління МВС України в Дніпропетровській області.


Після подій, які сталися в Дніпропетровську у понеділок 7 квітня майданівці зажадали отримати відповіді від керівників МВС  на два головних питання: 1 – Хто стоїть за закликами штурму Дніпропетровської ОДА через соцмережі; 2 – Чи є невід’ємним атрибутом міліцейської форми т.зв. «георгієвська стрічка».

З активістами зустрівся і відповів на ці та інші питання очільник ГУ МВС в Дніпропетровській області Георгій Гогуадзе.

Деталі про подію викладаю в форматі фото- та відео репортажів, а для тих, хто дозволяє просушувати на своїх вухах локшину пропоную дізнатися про символізм російського «триколора» з книг русскіх авторів (ЩО СИМВОЛІЗУЄ РОСІЙСЬКИЙ ТРИКОЛОР), а також відшукати трактування прихованого сенсу колорадської стрічки. Приємного прочитання )))

Інструкція від мене: після того, як викинете цю гидоту (стрічку) на смітник – ретельно вимийте руки.


Матеріал підготував: Сергій Філіпенко

Немає коментарів:

Дописати коментар