- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

суботу, 26 квітня 2014 р.

«МАЙДАН СІЧЕСЛАВ»: ДОПОМОГТИ ІНВАЛІДАМ

                                                               «Хорошими делами
     прославиться нельзя»
                                       
       Старуха Шапокляк

А ми, спробуємо!
Раніше на цьому ресурсі публікувався матеріал, який стосувався побутових проблем родини інвалідів що мешкає в самісінькому центрі міста  Дніпропетровськ.


 Почергове «оббивання» купи владних порогів, звернення до депутатів та місцевого телебачення (згадався репортаж місцевого ТБ дворічної давнини) виявилися марними.

Після звернення, допомогти пообіцяли активісти ГО «МАЙДАН СІЧЕСЛАВ». Наразі, тривають роботи по ремонту сходинок драбини, яка веде до помешкання родини. Будівельники пообіцяли виконати ремонтні роботи у визначений термін з відповідною якістю.

«Ми остання інстанція і надія цих людей. Ми мусимо їм допомогти» - з сумом говорить юрист і правозахисник ГО «МАЙДАН СІЧЕСЛАВ» Ірина Пупенко.

Отже, продовжуємо тримати справу на контролі. Про кінцевий результат проінформуємо.

Матеріал підготував: Сергій Філіпенко

ВИГЛЯД ДО РЕКОНСТРУКЦІЇ:


РЕМОНТНІ РОБОТИ:



ГІГАНТО-МОНСТРИ ЗБУДОВАНІ ПОРУЧ:



Немає коментарів:

Дописати коментар