- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

суботу, 25 січня 2014 р.

ТІТУШКИ НАМАГАЮТЬСЯ «РОЗІРВАТИ» МАЙДАН-ДНІПРО (ВІДЕО)

Як ми вже повідомляли раніше, в Дніпропетровську готуються  масштабні провокації (імітації штурму адміністративних установ) для побиття мирних протестувальників та  дискредитації «Євромайдану – Дніпро». Для цього в місто завезли організовану групу молодиків характерної статури, які підбурюють людей до найрадикальніших дій.



Координатори «Євромайдану-Дніпро» не мають жодного відношення до цих людей.

4 коментарі:

  1. Я ходил - никакой провокации
    мы показали что мы едины и не боимся ни титушок ни беркута

    ВідповістиВидалити
  2. Подібний коментар залишив на розгляд модератора видання «ЛИЦА»:
    Для тих, хто діє за принципом: «гав собака та в кубло, щоб не видно було»
    По-перше, дякую всім за коментарі в соціальних мережах.
    По-друге, сподіваюся, що мій коментар залишиться на стрічці.
    По-третє, зустрічне питання до кожного з тих, хто так завзято критикує (декого я знаю як облупленого): у кого небудь вистачило розуму вислати попереду колони авангард?
    Ви знаєте, що в цей момент біля ОДА чекали дві роти (приблизно по 30-ть осіб) спецпризначенців (скільки в резерві – невідомо бо дві будівлі ОДА і рада), а в суміжних дворах на вул. Комсомольській знаходилися групи людей у цивільному. Я бачив три, приблизно по 15-20 осіб. Хто ті люди?
    Хто ті люди які повели за собою людей з Майдану, Ви їх знаєте? Невстановлені особи, яких не знають ні фани «Дніпра» ні місцеві активісти.
    Весь день завозили сніг КрАЗами. Менти в цивільному чекали і супроводжували колону з Європейської площі по обидва боки К. Маркса. То, хто попередив ментів, панове критикани? Людей вели на відверту бійню. В цій ситуації вірне рішення - зламати плани і тих і інших, уникнути кровопролиття нівчому неповинних людей.
    Та, якщо ці люди йшли на мирну акцію, навіщо вони критикують координаторів Майдану-Дніпро, ті проводять аналогічні акції-клони? Чим вони відрізняються, - маршрутом? (не з Глоби на Європейську, а навпаки)
    Думати треба про людей, а не про рейтинги своїх видань. Видання «ЛИЦА» - це рівень колгоспної газети. Слабенько працюєте для видання задекларованого рівня. Заради сенсацій згідні забрискати об’єктиви своїх камер кровью невинних людей? Набридла система – ставайте лідерами! Хоча, я маю великий сумнів, що ви когось зможете повести за собою.
    За непідтвердженою інформацією, тітушки - це ОПЛОТ який фінансує Кремль і Медведчук: http://www.youtube.com/watch?v=zyCoDbWrc9M
    Отже, думайте, «БАНДЕРАВЦИ-НАЦИСТИ». Бути гарматним м’ясом – особисте право кожного.
    Слава Україні! Слава Нації!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Філіппенко, піздуйнахер стукачок ментівський.

      Видалити
    2. Судячи з „ненормативу”, анонім не робот, а хомо сапієнс – людина розумна.
      Отже, на цю „людину розумну” я покладаю відповідальність за проламані черепи, карні справи проти молодих хлопців (яких втягнули в бізнесові розбірки), а також легалізацію „тітушок” т. зв. Народних дружин.
      Отже пане анонім-ананіст, свої висновки ти можеш скрутити в трубочку і засунути собі у ...

      Видалити