- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

суботу, 25 січня 2014 р.

УВАГА! ТЕРМІНОВО! ПРОВОКАЦІЇ у ДНІПРОПЕТРОВСЬКУ!

Вже другий день поспіль у Дніпропетровську (Січеславі) заїжджі гастролери намагаються дискредитувати «Євромайдан – Дніпро» намагаючись перевести мирну акцію  протесту на рейки екстремізму.
Координатори «Євромайдану – Дніпро» закликають не піддаватися на провокації. Владу влаштовує обезголовлений Майдан у Січеславі, бо він є одним з головних кадрових і фінансових донорів головного Майдану у Києві.


ОФІЦІЙНА ЗАЯВА - ЗВЕРНЕННЯ ОРГАНІЗАТОРІВ «ЄВРОМАЙДАНУ - ДНІПРО» (ВІДЕО)
Традиційне недільне Народне віче 26.01.2014 року попередньо переноситься на 2 лютого 2014 року.
Завтра активісти Євромайдану – Дніпро прощатимуться із Сергієм Нігояном, який загинув від вогнепального поранення у голову, шию та грудну клітку.

         Вічна пам’ять Героям!
 Ті, хто все ж таки прийдуть до пам’ятника Чкалову на 12-00, матимуть змогу  вшанувати загиблого, запаливши свічки скорботи.

     Просимо про максимальний перепост.
                                     Дякуємо.

Немає коментарів:

Дописати коментар