- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

середу, 29 січня 2014 р.

ХТО ЗАМОВИВ ДНІПРОПЕТРОВСЬК

Все таємне колись стає явним. Починає «вилазити» правда про Дніпропетровську Геволюцію, яку влаштували власники найбільшого мавзолея в місті Дніпропетровськ - ТЦ «Пасаж».


Забігаючи наперед повідомляємо, що вони втекли з країни, але ж залишилися виконавці. Це ті, які в той день надривно закликали людей до «мирної» акції, напередодні засилаючи групи провокаторів на Євромайдан-Дніпро.
Звертаюся до людини з бГанівічка у шлемофоні танкіста: як воно спиться після того, як ви кинули молодих хлопців на штурм Дніпропетровської ОДА проти підготовлених загонів тітушок і спецпризначенців?
Іще одне – в цивілізованому світі, якщо не виконав роботу – повертаєш авансові гроші. Цікаво, в Дніпропетровську діє це правило?
Официальное заявление собственников ТЦ «Пассаж»

На странице совладельца днепропетровского ТЦ «Пассаж» Бориса Филатова в социальной сети facebook появилось официальное заявление.
"Настоящим информируем, что в связи тем, что власти Днепропетровской области, курируемые вице-премьер министром Вилкулом А.Ю. организовали преследование нас и нашего бизнеса, а именно: отключение энергоснабжения и отопления, рейды спецподразделения "Беркут" в наши здания, реаниминирование уголовных дел, информационные атаки на проплаченных интернет-ресурсах, мы все вынуждены покинуть Украину.
 Причинами совершения вышеупомянутых действий является наша четкая гражданская позиция, направленная против эскалации насилия в стране.
 Реакция властей Днепропетровской области на протесты земляков, транслирование 5-го телеканала на экранах нашего торгового центра, попытки организации помощи пострадавшим на Грушевского, вывешивание флагов Евросоюза на наших зданиях, совершенно неадекватна и является личной местью Вилкула А.Ю., а также свидетельством его агонии.
 Мы - умные люди, которые понимают большинство происходящих процессов в Любимой Стране.
 Основная проблема власти - наделение полномочиями злопамятных, недалеких, закомплексованных и интеллектуально малоразвитых людей.
 Спасибо всем добрым людям, предупредившим о возможности ареста и давшим возможность выбраться из страны.

 Не сомневайтесь.
 Мы вернемся.
 Очень скоро.
 И в другую страну.
 "Лебединое озеро" скоро закончится...."

Сергій Філіпенко

http://www.litsa.com.ua/show/a/14079

Немає коментарів:

Дописати коментар