- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

неділя, 22 грудня 2013 р.

РИГАМ – ЕКОНОМІЧНИЙ БОЙКОТ!

Як ви можете допомогти справі Економічного Бойкоту?

1. Якщо ви живете не в Києві і знаєте про невеликий локальний бізнес регіонала, то повідомте нам. Внизу цієї та
блиці http://goo.gl/9x6W1c ми почали розділяти локальні бізнеси по областям. Але впевнені, що ця інформація не повна. Допомогайте!


2. Якщо у вас є якісь конкретні доповнення до таблиці
http://goo.gl/9x6W1c, то надавайте нам, будь ласка, повну і перевірену інформацію. Хто власник, лінк-підтвердження на достовірне джерело, як власник причетний до влади, чим замінити товар. Краще писати нам особистим повідомленям. 

3. Не пишіть нам запитання типу "До речі, а хто власник Сільпо/Фуршета/МТС і т.д.". Немає часу відповідати на так
і запитання. Гугл вам точно допоможе! 

4. Поширюйте інформацію поза межами Фейсбуку:
- роздрукуйте на кольоровому принтерів цю листіівку (http://goo.gl/xYZ9wx) і повісьте у себе дома в під'їзді, в офісі, роздайте батькам і бабусям.
- розішліть інформацію по email колегам по роботі і друзям, які не читають Фейсбук.
- запросіть друзів, які користуються Контактом, в группу
http://vk.com/club62401602
- друкуйте наліпки “Обережно, власник - регіонал” і клейте на відділення банків і магазини. Шукайте друкарні, скидуйтесь на друк з друзями. Якщо ви не в Київі, координуйтесь через місцеві інтерент спільноти, пов'язкані з Єврома
йданом. Повідомляйте нам про результати.

            Жодної копійки регіоналам!


Немає коментарів:

Дописати коментар