- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

понеділок, 18 листопада 2013 р.

Вшанування жертв голодомору-геноциду в Дніпропетровську (анонс)


23 листопада 2013 року в Дніпропетровську об 11-00 біля Пам’ятного хреста (поруч з пам’ятником Петровському, р-н залізничного  вокзалу) відбудеться мітинг та панахида жалоби в пам’ять за загиблими від голодомору-геноциду 1932-33 років.


Спланована конфіскація урожаю зернових та усіх інших продуктів харчування у селян представниками радянської влади впродовж Голодомору 1932-33 років безпосередньо призвела до вбивства селян голодом у мільйонних масштабах.

                                           В цей день, запали свічку 

               ЗА МЕРТВИХ, ЖИВИХ ТА НЕНАРОДЖЕНИХ 


Немає коментарів:

Дописати коментар