- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

вівторок, 22 жовтня 2013 р.

П’ЯТА КОЛОНА В КОЗАЦЬКИХ ПОГОНАХ!

   Зупинився на цьому варіанті назви даного матеріалу, хоча був і інший, з гарною римою до слова ЛАМПАСИ. А після другого перегляду записаного мною ВІДЕО зникли сумніви, щодо доцільності «знаку питання» в кінці затвердженої (мною) назви матеріалу. Отже, поставив «знак оклику».


   На скандал перетворилася акція протесту під стінами Дніпропетровської ОДА  вранці 22 жовтня 2013 року щодо недопущення передачі козацьких святинь, що зберігаються у Нікопольському краєзнавчому музеї до кафедрального храму УПЦ МП. Але про все по-порядку.

УБИЙ В СОБІ РАБА

   Саме так зробили близько 150 осіб, які о 9-00 незважаючи на  щільну короткотермінову  зливу  зібралися на майданчику під стінами Дніпропетровської ОДА висловити своє незадоволення щодо пропозиції представника партії РЕЙХформатороff-євроінтегратАроff Андрія Шипка з приводу передачі низки козацьких святинь до храму УПЦ МП (фактично - українського філіалу РПЦ). Навіщо? Та тому, що тільки Андрій Шипко знає НАФІГА ПОПУ ГАРМОНЬ. Більше зайнятись вже нічим, вже все пАкращщили, що змогли (навіть звільнили лікарню від хворих щоб передати землю під будівництво храму московського патріархату за вказівкою голови облради Євгена Удода). Вони про нас дбають.
    Серед присутніх були: представники козацтва з Орджонікідзе, Нікополя, Новомосковська, Дніпродзержинська та Дніпропетровська, а також громадські активісти, небайдужі громадяни (декого я бачив на акції вперше) та представники лише однієї політичної сили, яка представлена у парламенті – ВО «Свобода».
   По-початку акції почали з’ясовуватись «дрібнички». Виявляється, у повідомлені  на проведення акції зазначена не дев’ята, а десята ранку (хоча анонс для LELEKA NEWS на 9:00  надали представники козацького активу). Через 10 хвилин після початку акції (о 9-00) з’явився секретар ради козацтва при Дніпропетровській обласній раді Валентин Антипов (розповсюджене українське прізвище) і повідомив, що вже час розходитись. З його слів стало відомо, що вони іще 21 жовтня кулуарно вирішили це питання на свою користь, отримавши усну обіцянку від керівників  області, а сьогодні (22 жовтня) вони (козаки) зібралися щоб отримати письмову відповідь-підтвердження.
   Весь час Валентин Антипов намагався увести обурений його «сповіддю» натовп подалі з майданчика перед ОДА кудись у кущі-хащі, під кучугури, за бархани вздовж Чумацького шляху (швидше отримав наганяй, бо дуже нервував), готовий був  з’їсти портупею, аби натовп не муляв краєвиди з вікон  владних кабінетів.
   Підсумок – ніхто не зрушив з майданчика, окрім КАЗАКОВ.  

 ЧАС ЗІРВАТИ МАСКИ

   Не треба бути талановитим аналітиком, щоб побачити речі, які лежать на поверхні та які ніхто і не намагається приховати.
   Покрова. Величезний марш у Києві – козаки на Хортиці. Якщо, якісь масштабні святкування відбуваються на Хортиці – козаків відправляють подорожувати всесвітом.
   Divide et impera – розділяй і володарюй, старий як світ та ефективний спосіб розірвати, деконсолідувати та остаточно  зруйнувати будь-яке надбання.
   Якого ступеню треба мати розумовий розлад, щоб стверджувати, що «без регіонів (партії) зникло б козацтво»? А, чи це не вони заварили оцю всю кашу? Дратують? Отримають!!!

Настав час зірвати маски. Про зраду КАЗАКОВ та ігнорування Євгеном Удодом мітингуючих викладаю в повному варіанті нередагованого відеозвіту та фоторепортажі:


ВІДЕО 1, ВІДЕО 2  - (відчуйте атмосферу)
Назвав речі своїми іменами: Сергій Філіпенко
P.S. Бентежить те, що долю загальнонаціональних реліквій можуть вирішувати різні, вибачте на слові, ЛАМПАСИ…
ПРОДОВЖЕННЯ ТЕМИ: «МАЖОРНА НОТАДЛЯ ІДІОТА»

Немає коментарів:

Дописати коментар