- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

пʼятницю, 7 квітня 2017 р.

Мутанти в мантіях (відео)

05 квітня 2017 року суддею Елеонорою Женеску, у відкритому судовому засіданні, була розглянута заява про відвід слідчого судді Бабушкінського районного суду міста Дніпропетровська, голови зазначеного суду Литвиненка, після усного відводу його заявником від справи щодо розгляду скарги на бездіяльність слідчого СБУ у Дніпропетровській області.

Варто зазначити, що на судове засідання щодо розгляду вищезазначеної скарги, голова суду Литвиненко Ігор Юрійович з’явився без мантії і нагрудного знаку судді, а також заборонив будь-яку фіксацію у відкритому засіданні і викликав поліцію.
Суддя Женеску, із тремтінням у голосі, оголосила написану їй її керівництвом ухвалу, якою не задовольнила законних вимог заявника про відвід від розгляду слідчого «судді» Литвиненка.
Отже, далі буде…


















Немає коментарів:

Дописати коментар