- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

понеділок, 17 жовтня 2016 р.

Чимало 30-40-річних реально не розуміють, що їм ніяка пенсія не світить в Україні

Забавно, що багато 30-40-річних реально не розуміють, що їм ніяка пенсія не світить в країні, де індекс фертильності 1,2, а всі, хто генерує капітал, ідеї гострять лижі і змиваються за кордон, – говорить автор.


Замість того, щоб парити мізки людям байками про 12-річну освіту краще б ввели до шкільної програми одну задачу з арифметики. У 2035 році населення України буде, скажімо, складати 30 млн населення. З них 15 млн старі, 10 млн дорослі, 5 млн діти.
Питання: Яка пенсія буде у 15 млн пенсіонерів за умови що 10 млн дорослих повинні прогодувати ще 5 млн дітей. Яка повинна бути зарплата у середньостатистичного українця в 2035 році, щоб прогодувати 2,5 утриманців і при цьому нормально жити.
Як така держава з таким соціальним навантаженням буде в принципі здатна виконувати базові функції без залучення зовнішньої робочої сили?
Гострота питання збільшується ще більше, якщо ми візьмемо до уваги, що на сьогодні тільки близько 2 млн українців генерують капітал.
Що станеться з державою, якщо кількість цих людей зменшиться в 2 рази до 2035 року. Або в три?
Про це потрібно говорити з ранку до вечора на Шустер, свободах слова і інших шоу, де тече лапшемет про кисільні береги й швидке позбавлення від нещасть і створення раю на землі.
Тому що країна, яка займає перше місце за темпами вимирання в світі, повинна порошинки здувати з тих, хто здатний забезпечити нездатну, непродуктивну й вмираючу більшість їжею і хоча б мінімальним ресурсом за допомогою високопродуктивного меншини. Якщо Україна в принципі хоче жити, вона повинна думати про таку меншину, розширювати цей прошарок і зробити все, щоб вона відчувала себе тут сухо і комфортно.
Інакше через 20 років буде український пенсіонер стояти раком, виколупивая свою пенсію з землі і мріючи про кисільні річки, які ось-ось потечуть, тому що Грицько Мудрий сказав, что кожен пенсіонер має право на субсидії, пільги і продуктовий пакет на Новий року і Великдень .

Немає коментарів:

Дописати коментар