- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

четвер, 7 липня 2016 р.

Філатову плювати на громадськість і закони України

«З вовками жити – по-вовчому вити»
Народна мудрість

Керівнику приватної юридичної особи, якою відповідно до реєстраційних документів є Дніпропетровська міська рада, плювати на громадськість і закони України.

А в принципі, Борис Філатов, балотуючись на посаду головної посадової особи (як трактує закон) міста Дніпропетровська, не обіцяв «почути кожного». Але, попри відсутності нашої підтримки. набувши повноважень посадовця певного, високого рівня, згідно статті 19. Конституції та статті 24. Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в своїй діяльності він мусить чітко дотримуватись і діяти виключно дотримуючись положень чинного законодавства.
Ігнорування другого поспіль звернення на ім’я «керівника» приватної юридичної особи Дніпроміськради, від нашої громадської організації «Громадянська дія», вимальовує тенденцію повного ігнорування не тільки пропозицій громадськості щодо гострої необхідності популяризації українського законодавства, а і грубе потурання, з його боку, чинного законодавства, зокрема, Закону України «Про звернення громадян». Отже, відповідей ми не отримали, тому і не публікуємо.
Повертаючись до епілогу даного матеріалу, запевняючи читача в передбачуваності примітивного мислення і відповідних дій сьогоднішніх нелегітимних псевдоуправлінців, наша організація «Громадянська дія» із притаманним натхненням, не гаючи часу з’ясовувала легітимність (законність) певних державних і «комунальних» установ, які безпідставно, з благословення та дахування нелегітимної Дніпроміськради окупували спільну власність (об’єкти та інфраструктуру) територіальної громади міста Дніпропетровська.
Більш детально у відповідях на інформаційні запити на ресурсах «Громадянська дія» та «Багнет нації».
Тим, хто запитує - «і що далі?», відповідаємо: «Далі буде!!!».

Матеріал підготував: Сергій Філіпенко

Проігноровані звернення (фото):



Немає коментарів:

Дописати коментар