- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

неділю, 17 квітня 2016 р.

Коли з-під аватарки на тебе гавкає «філатовобот» (оновлюється)

Сьогодні важко уявити своє життя без Інтернету і соціальних мереж. В першу чергу, це потужний ресурс для обміну оперативною інформацією, а в другу – майданчик для розваг і спілкування. Сховавшись за аватаркою і вигаданим ніком будь-якої соціальної мережі можна вдавати із себе будь-кого: хоч пасхального кролика, хоч супермена, хоч цнотливу гімназистку.

Саме тут (в соцмережах) можна не добираючи слів, уникаючи цензури займатися «лайнометанням» та писати різну маячню і погрози вдаючи з себе супергероя, а тим більше, якщо тобі за це іще і платять дзінку монету або хрустку купюру за рахунок місцевого бюджету.
Але насправді, здебільшого, з того боку, сховавшись за абстрактною аватаркою сидить прищавий «задрот», який, як Гай Юлій Цезар (роблячи дві справи одночасно), однією рукою на клаві набиває смердючі коменти, а іншою мастурбує, пітніючи від «інтелектуальної» перевтоми та психічного напруження бути викритим за цими художньо-творчими справами своїми домочадцями.
Отже, коли там у нас чергова мобілізаційна хвиля? У нас тут іще залишились і рвуться на передову поцріоти-філатовоботи…


Матеріал підготував: Сергій Філіпенко




























1 коментар: