- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

середу, 30 березня 2016 р.

До «своїмголосуваннямісторіютворящіх» філатовоботів звертаюсь

Вирішив, що на наступних місцевих виборах зраджу своїм традиціям закоренілого противсіха і, затиснувши ніс защіпкою, долаючи нудоту і відразу, проголосую за «рЫгав». Можливо, мій голос буде вирішальним, аби тільки не допустити до місцевого корита «аніжеспаслістрану» «рейдерів-дерьмократів» дніпропетровського розливу.

«Это была его работа» - нівелюючи «досягнення» вілкула, під час позбавлення на сесії (23 березня 2016 року) його звання «Почесного громадянина Дніпропетровська», заявив філатов.
Звідки такі подвійні стандарти? Чому вілкул зрадник, а філатов – герой-рятівник? Це також була його робота. І корбана, і коломойського. І робили вони її думаючи і захищаючи свої меркантильні бізнес-інтереси. А чому електронну петицію про позбавлення кремлівського агента кучми подібного звання не ініціювали? Бо у нас тупоголові громадські активісти працюють суто на замовлення? Невже місто має жити і з цією ганьбою – увіковіченим виродком (на фото), діяльність якого ми сьогодні пожинаємо стоячи на колінах у крові. Ця наволоч нехай залишається «почесним»?



Такого «бєспрєдєла», який відбувається сьогодні за панування «демократо-патріотів», не було за часів «рЫгобандЫянучар». Тестуючи на прозорість теперішню «місцеву владу», занісши до канцелярії обласної ради повторний інформаційний запит, стосовно фінансового звіту щодо «Питання розвитку місцевого самоврядування у Дніпропетровській області на 2012-2017 роки», відправився до другої, віджатої у територіальної громади міста Дніпропетровська будівлі, окупованої органом з назвою «Дніпропетровська міська рада». Метою було бажання отримати офіційну, розлогу відповідь на запит, відносно «керівника» юридичної особи з назвою «Дніпропетровська міська рада», який має право одноосібно її представляти. Наразі, з недавньої пори, вхід до вкраденого комунального майна, захопленого нелегітимною міськрадою, здійснюється тільки за наявності паспорта, після реєстрації в журналі - чого за панування «рЫгобандЫ», не було. Більше того, сьогодні (30 березня 2016 року) я з’ясував, що вхід до будівлі в дні проведення сесії – заборонено і при наявності паспорта громадянина України. «Розпорядження філатова!» - повідомили мені туповаті представники незаконного комунального підприємства «Муніціпальна гвардія».


Отже у мене питання до тупих філатовоботів: хто він такий, цей філатов і які його повноваження?


Матеріал підготував: Сергій Філіпенко

Немає коментарів:

Дописати коментар