- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

середу, 17 лютого 2016 р.

У жорстокому побитті „опоблоківця” Вілкул звинувачує Філатова

Продовжується „медійна війна” обопільних звинувачень на сторінках в мережі „Фейсбук” між головою міської ради Дніпропетровська Борисом Філатовим та народним депутатом України Олександром Вілкулом.

Після звинувачень Вілкулом Філатова у підкупі депутатів Дніпропетровської міської ради, на сторінці Філатова з’явилася інформація про жорстоке побиття депутата-опоблоківця Олега Григорука.
В свою чергу у своєму повідомленні нардеп відкидає всі звинувачення та звинувачує у скоєному злочині ОЗУ Корбана-Філатова.

Подонки из «Укропа» преступили черту. Путь Корбана и Филатова проходит всегда через трупы и нападения.
Давайте вспомним убитых Максима Курочкина во время конфликта за рынок «Озерка» в Днепропетровске и их бизнес-партнеров – Аксельрода и Брагинского, которые были убиты, их доли переделены, преступления до сих пор не раскрыты. Давайте наконец вспомним убийство офицера СБУ в зоне АТО, в совершении которого глава украинской спецслужбы Валентин Наливайченко открыто обвинил эту группировку.
Сегодня был зверски избит депутат от Оппозиционного Блока Олег Григорук, который участвовал в сессии Днепропетровского горсовета, голосовал за избрание секретарем горсовета Загида Краснова и не захотел стать «тушкой» Филатова.
Такими методами «Укроп» формирует большинство в горсовете…
Мы будем требовать от Генпрокуратуры, СБУ и МВД расследовать это преступление и наказать виновных.
” – зазначено у повідомленні нардепа.

Немає коментарів:

Дописати коментар