- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

понеділок, 4 січня 2016 р.

Другий фронт «Русского мира»

В ніч з 31 січня 2015 року на 1 – січня 2016 року Путін відкрив в Україні другий фронт  «Русского мира» - інформаційний. Такого нахабства, мабуть, не було за всі роки Незалежності України. Моніторив в Новорічну ніч «українські» телеканали і майже всі центральні, найбільш рейтингові, телеканали займалися пропагандою «Русского мира». Починаючи від близнюка «Раші тудей» каналу «Интер», «1 + 1» з їхніми квартальщиками і закінчуючи «Першим «національним» скрізь звучав «русский могучий язик». І це під час війни з Росією, коли кожного дня гинуть наші хлопці, десятки поранених і скалічених!

Виникає закономірне запитання: «А хто господарі цих ЗМІ?». Наші ріднесенькі олігархи, які ось вже майже 25 років «п’ють кров з українців» і України, розкрадаючи її багатства і вивозячи мільярдні суми через офшори по всьому світу. Виникає друге запитання: «Олігархи, що, пішли на співпрацю з агресором – Володимиром Путіним і його клікою?». Виглядає так, що заради своїх меркантильних бізнесових інтересів вони проводять в Україні політику «Русского мира». І тут постає третє запитання: «А, чи потрібні Україні і українцям такі олігархи, і скільки ми їх будемо терпіти?». А тепер попередження до «нашої не шанованої» влади: «Пане Президенте, Прем’єр-міністр, Верховна Рада, якщо ви не зробите висновків з усього сказаного. За вас це зробить український народ!». Повірте на слово, українці не будуть більше терпіти цей шабаш антиукраїнських сил. Вони вміють робити уроки з своєї історії і якщо, хтось там у владі думає, що ми лохи і нам можна без кінця вішати на вуха локшину, то це не так. І другий Майдан це довів всьому Світу! Не доводьте Україну до третього Майдану, «бо лихо вам буде» (Т. Шевченко).


                                                               Микола Заремба.

Немає коментарів:

Дописати коментар