- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

середу, 11 листопада 2015 р.

Як вкрасти у дітей житло


А тепер я дуже хочу звернутися за допомогою ось до цих крутих хлопців. Я ж сподіваюся, що ви щирі, чесні, порядні НЕ бандити, поважаєте жінок, вагітних не лупцюєте і пляшок на голові не розбиваєте.



Певна що ваша дружня і вірна компанія допоможе маленьким 6-ти річним діткам, в яких ви відібрали квартиру, більше не жити на вокзалі із мамою та татом. Річ у тім, що до мене сьогодні ця родина звернулася за допомогою. І давайте розсудимо разом, що будемо далі робити із ними? Корбана, як авторитетного чоловіка, умовно кажучи, призначаю суддею.
 
2007 рік, м. Вінниця, родина Мігальчинського Миколи продає квартиру однокімнатну і бере в кредит двокімнатну, бо очікують на двійню і вже мають одного сина. Кредит беруть у кращого друга Корбана пана Коломойського АВ "Приват Банк" аж на 30 років 50 тисяч доларів за курсом 4,95. Через місяць вносять відразу 35 тисяч доларів. Потім народжуються недоношені дітки, і всі гроші протягом наступних років йдуть на лікування. Чоловік збився з графіку але сумарно до 2015 все рівно вносить ще 10 000 доларів, але вже по курсу 25,5 грн. 
За не значні збої в графіку, банк майже всі гроші списав на пеню і якісь штрафи, а не на тіло кредиту, подав до суду, і за спинаю у власників перепродав кредит іншій особі.
Більше того керівник банку встиг за тиждень до виселення виманити в Миколи ще 3000 доларів, і запевнити, що все буде добре, ці гроші, мабуть, теж на пеню пішли.
28.10.2015 до квартири заходять бандити, одягають власноруч діток яким по 6 років, хапають їхню матір Руслану Миколаївну і викидають на вулицю. Не дали навіть дитячих зошитів до школи забрати та паспорта. Класні ви хлопці, і ваш Коломойський!!!! Ваш головний пожиттєвий девіз :"Лохи-лохи, без вас дела наши плохи"...
Зараз в квартирі за адресою: м. Вінниця, вул. Свердлова, 192 кв. 22, живуть бандити, а за Адресою: м. Вінниця, ЖД вокзал живе троє діток і тато з мамою. 
Тобто родина взяла 50 тисяч, повернула 45 тисяч, а квартиру повторно продали за 50 тисяч іншим власникам. Термін дії договору до 2037 року, от цій родині і подарували 37-ий рік. 
То що панове будемо робити? Касацію по квартирі ми вчора виграли. Дасте мені охорону, щоб ваша ж охорона нас не побила, бо я днями їду заселяти родину в своє помешкання. 
І не здумайте мені сказати, що мене хтось замовив... На відміну від Вас я дуже рідко ходжу до церкви, не маю дорогих ікон, але вірю в Бога.


Немає коментарів:

Дописати коментар