- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

пʼятницю, 8 травня 2015 р.

МЕШКАНЦІ ПІДГОРОДНОГО ПЕРЕКРИЛИ ДОНЕЦЬКУ ТРАСУ


Близько 2000 мешканців міста Підгородного на 2 години перекрили автомагістраль Дніпропетровськ - Донецьк у зв’язку з підвищенням проїзду в маршрутках до 9 грн. Після блокування і дзвінка в приймальню голови ОДА Резніченка В.М. прибув його радник Гліб Пригунов.


Він дав слово громаді від імені влади :

1. проїзд до 12.05.15. залишається 7 гр.

2. сворюється ініціативна група, яка за вихідні вирішує разом із перевізником та владою,нагальні питання. Проїзд має зменшитись до 5-6 грн., по Підгородньому – 2 грн.
Відкрито маршрут до вул. Крайньої, курсують великогабаритні автобуси, встановлено чіткий графік руху.

Громади прокидаються, ГО "Земля і Воля" та Громадський сектор Дніпропетровщини, як і завжди, в цьому допомагають...









Немає коментарів:

Дописати коментар