- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

пʼятницю, 8 травня 2015 р.

День пам’яті та примирення в Дніпропетровську (фото)

Сьогодні, 8 травня 2015 року, як і торік, патріотична громада Січеслава (Дніпропетровська) вшанувала жертв Другої світової війни Урочистою ходою від площі Героїв Майдану до парку Калініна, до меморіалу, де поховані радянські, італійські та німецькі військові.


Біля меморіалу відбулася панахида жалоби. Присутні вшанували всіх загиблих схиливши голови та приспустив прапори у хвилині мовчання. Після спомину і промов виступаючих відбулося покладання квітів.

Нагадаємо, що День пам’яті та примирення відзначають щороку починаючи з 2005-го, відповідно до резолюції Генеральної Асамблеї ООН приуроченої до 60-ї річниці закінчення Другої світової війни.


Пропонуємо фоторепортаж Олега Черненка








1 коментар:

  1. А где флаги Украины,или это пиар акция Свободы и общественных организаций!

    ВідповістиВидалити